Ga naar de homepage gemeente Apeldoorn

Naar vacatureoverzicht

Medewerker Belastingen Frontoffice

Tribuut zoekt een Medewerker Frontoffice

Tribuut Belastingsamenwerking verzorgt het waarderen, heffen en innen van de gemeentebelastingen voor de gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen.  Tribuut is gevestigd in Epe. Voor ons cluster Frontoffice zoeken wij een resultaatgerichte, flexibele, zelfstandige, klantvriendelijke en accurate medewerker (voor 36 uur per week).

Wat ga je doen
Je werkt in het team Dienstverlening op de Frontoffice. Hier komen alle vragen op het gebied van gemeentelijke belastingen binnen die via telefoon, post of mail gesteld worden. Jouw rol is om deze vragen te analyseren en deze zelfstandig te beantwoorden met als resultaat een goed geïnformeerde klant. Dit betekent dat je inhoudelijk een expert bent op het gebied van belastingen. Daarnaast ben je initiatiefrijk, denk je mee met onze klant en heb je oog voor kwaliteit. Kortom, een zeer afwisselende functie waar je vanaf het begin tot het einde betrokken bent bij het afhandelen van vragen. 

Wat neem je mee
Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat met minimaal MBO+ werk- en denkniveau (HBO is een pré). Naast een klantgerichte en enthousiaste houding heb je ruime kennis van de Wet waardering onroerende zaken en het heffen en invorderen van gemeentelijke belastingen. Je blinkt uit op het gebied van communiceren zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast beschik je over een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Wij bieden
Een boeiende en afwisselende functie voor 36 uur per week. Het brutomaandsalaris bedraagt maximaal bedraagt maximaal € 3.556,- (functionele schaal 8) bij een 36-urige werkweek. Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Solliciteren
Reageren op deze vacature kan tot 23 augustus. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met  Sandra Boes, teammanager Dienstverlening of Will Vlaskamp senior afdeling Frontoffice op telefoonnummer 055 - 580 22 22.

De sollicitatiegesprekken zullen in verband met vakanties plaatsvinden na 25 augustus.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteren

Referentienummer:
C2020-304

Regio:
Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Startdatum:
09-07-2020

Sluitingsdatum:
22-08-2020

Locatie:
Tribuut

Contactpersonen:
Sandra Boes / Will Vlaskamp
+31 55 5802222