Homepage Apeldoorn.

Naar vacatureoverzicht

Medewerker Contactteam (m/v/x)

Wij zoeken voor het contactteam een nieuwe collega.

Ben jij ons aanspreekpunt voor alle vragen rondom WMO, zorg en leerlingenvervoer? Dan zijn wij op zoek naar jou als medewerker contactteam. Ben je ervaren, vakkundig en direct inzetbaar dan ben jij onze kandidaat. Ben je onervaren, heb je een hbo-diploma in een relevante richting behaald en wil je een eerste stap zetten in je loopbaan binnen het sociaal domein? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Dit ga je doen
Jij helpt inwoners, zorgaanbieders en andere zorgprofessionals verder met vragen rondom WMO, zorg en leerlingenvervoer in de breedste zin van het woord. Je geeft klanten van het WMO-loket voorlichting en informatie. Je bent hierbij ondersteunend aan de consulenten in de wijk. 

Je verzorgt de telefonische intake, toetst en beoordeelt aanvragen en verzoeken aan de hand van beleid, wet en regelgeving. Je probeert door je manier van vraagstelling een juist beeld krijgen van de situatie van de klant. Op grond daarvan bepaal je wat er met de melding moet gebeuren en wie je hiervoor moet inschakelen.

Je spreekt inwoners aan de balie voor de aanvragen voor een Gehandicaptenparkeerkaart (GPK). Door de manier van vraagstelling probeer je een juist beeld te krijgen voor afgifte of voor verwijzing naar de keuringsarts, hierbij gaat het om eerste aanvragen en om verlengingen. Je pakt ook de online aanvragen GPK op en het spreekuur van de arts.

Als medewerker contactteam ben je stressbestendig, klant- en oplossingsgericht. Je bent een teamplayer en durft initiatief te nemen waarmee je de inwoners en het team verder helpt en je draagt daarmee proactief bij aan het verbeteren en vernieuwen van onze dienstverlening.

Dit bieden we je

 • Een aanstelling voor 32- 36 uur per week. In eerste instantie voor een jaar
 • Een salaris van minimaal €  2170,- (aanloopschaal 7) en maximaal € 3591- bruto per maand ( functionele schaal 8) bij een 36-urige werkweek. Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding.
 • Een flexibel budget van 17,45% bovenop je salaris. Je kunt dit budget gebruiken zoals je zelf wil: voor je ontwikkeling, vakantiegeld, korting op vervoer of een ander fiscaal voordeel. 

Dit vragen we van je

 • je kunt snel schakelen en goed uitvragen in verband met de diversiteit aan vragen;
 • je hebt hbo-werk en denkniveau;
 • een hbo-diploma  in een relevante richting in een pré;
 • kennis van en affiniteit met de WMO;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • administratieve ervaring; ervaring met Suite (GWS) is een pré;
 • een goede telefoonstem;
 • een zelfstandige, actieve, flexibele en energieke houding.

Dit is handig om te weten
Je kunt tot 4 oktober reageren via de solliciteerknop. Heb je vragen over de inhoud van de werkzaamheden? Neem dan contact op met Francisca Dijkhof, (medewerker contactteam via f.dijkhof@apeldoorn.nl), voor andere vragen over de vacature kun je terecht bij Aliye Cosgun (coördinator van het WMO-Loket op telefoonnummer 06-34389987).

Werken voor Apeldoorn
...betekent werken voor een open en ambitieuze organisatie. Met 165.000 inwoners zijn we de 11e gemeente van Nederland. Met zo’n 1.350 collega’s dragen we bij aan de strategische doelen van de organisatie: Apeldoorn versterken als gezinsstad, duurzaam en ondernemend Apeldoorn en een toeristisch toplandschap. 

Iedereen doet mee
De gemeente Apeldoorn is een inclusieve organisatie. We zijn ervan overtuigd dat we met een diverse organisatie beter zijn voorbereid op de ontwikkelingen in de samenleving. Naast je talent en kwaliteiten breng je ook je achtergrond en voorkeuren met je mee. Je bent welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteren

Referentienummer:
A2021-556

Regio:
Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Startdatum:
09-09-2021

Sluitingsdatum:
03-10-2021

Locatie:
Gemeente Apeldoorn

Contactpersonen:
Aliye Cosgun