Hulp bij schulden en financiën

U kunt hier terecht wanneer u hulp nodig heeft bij schulden en andere financiële zaken.

Alle producten onder Hulp bij schulden en financiën

Meldpunt Toeslagenaffaire Kinderopvang

Bent u vanwege de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst in de problemen gekomen? Dan kunt u rekenen op hulp van de gemeente.

Hulp bij geldzorgen of schulden

Bent u het overzicht over uw geldzaken kwijt of lukt het niet meer om alle rekeningen te betalen? De gemeente Apeldoorn werkt samen met partners onder de naam Samen055. En Samen055 is er voor u. Vertel hen over uw situatie. Samen kijken ze wat het beste is voor u. U kunt daarna zelf beslissen of u deze hulp wilt.

Geldlening Stadsbank

Als u extra geld nodig heeft, kunt u in sommige gevallen een lening aanvragen bij de Stadsbank.

Beschermingsbewind

Soms lukt het niet om zelf alle financiële zaken goed te regelen. Dit kan komen door een fysieke of psychische belemmering, zoals bijvoorbeeld dementie, verslaving of een verstandelijke beperking. Ook kan het hebben van problematische schulden en verkwisting een reden zijn dat het zelf niet (meer) lukt. Voor die mensen kan beschermingsbewind helpen.

Voor werkgevers en professionals

Uw medewerker of uw klant heeft mogelijk te maken met geldzorgen waarbij ze te maken krijgen met verschillende organisaties. Dat kan de schuldeiser zijn, maar ook de werkgever of hulpverlener. Het is zinvol om te weten waar we elkaar voor kunnen benaderen.

Uw Reactie
Uw Reactie