Uitgifte bedrijventerrein

Gemeente Apeldoorn kent en ontwikkelt een grote diversiteit aan bedrijventerreinen om de economie en de werkgelegenheid te stimuleren. Door de verschillen in ligging, schaalgrootte en profiel is er voor vrijwel elk type bedrijf een geschikte locatie te vinden.

 
Kosten Het inschrijven voor een bedrijventerrein of kantoorlocatie is gratis.
Lees meer

Hebt u belangstelling voor een bedrijventerrein of kantorenlocatie en/of wilt u meer informatie, dan kunt u via e-mail contact opnemen met het via bedrijvencontactpunt@apeldoorn.nl of via telefoonnummer 14 055.

Afhankelijk van uw vraag of verzoek en de (directe) beschikbaarheid van het bedrijventerrein of de kantoorlocatie neemt het Bedrijvencontactpunt contact met u op voor het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak kijken we met u wat uw interesses en voorkeuren zijn en welke mogelijkheden de gemeente Apeldoorn u biedt.

Aan het inschrijven voor een bedrijventerrein of kantoorlocatie zijn geen kosten verbonden.

Wijzigen

U kunt uw inschrijving op elk moment wijzigen of stopzetten. Dit doet u door een e-mail te sturen naar bedrijvencontactpunt@apeldoorn.nl. Vermeld hierin het kenmerk dat is genoemd in uw bevestiging van inschrijving.

Welke locatie we beschikbaar kunnen stellen hangt af van verschillende factoren zoals de aard en grootte van uw bedrijf en de locatie voorwaarden zoals deze onder andere zijn vastgelegd in het bestemmingsplan. Het bedrijvencontactpunt kan u informeren over alle geldende voorwaarden via bedrijvencontactpunt@apeldoorn.nl of via telefoonnummer 14 055.

Uw Reactie
Uw Reactie