Wat zoekt u:

Geldlening Stadsbank

U kunt een lening aanvragen bij de Stadsbank. U heeft maximaal 3 jaar om de lening af te lossen. De lening is een schuld waar u rente over betaalt. Het bedrag dat u kunt lenen is afhankelijk van het bedrag dat u kunt aflossen.

Aanvragen

Hoe vraagt u een geldlening aan?

Beantwoord eerst de vragen en print daarna het aanvraagformulier. Stuur de aanvraag met de bijlagen naar ons of geef ze af bij de Stadsbank in het Activerium. U kunt daar ook het aanvraagformulier ophalen. Binnen 10 werkdagen hoort u van ons of u de geldlening krijgt.

Wat kost een geldlening?

U betaalt rente over uw lening. In het inlegvel (pdf, 411 kB) vindt u de meest voorkomende leningen en looptijden. Dit geeft u inzicht in wat de lening u gaat kosten. U kunt (een deel van) de lening eerder aflossen als u wilt, zonder extra kosten.

Wilt u eerst advies voordat u een lening aanvraagt?

Vul het contactformulier in voor een adviesgesprek met een adviseur van de Stadsbank. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wat zijn de voorwaarden voor een geldlening?

U kunt een lening aanvragen als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • U bent meerderjarig.
  • Uw bruto-inkomen is lager dan € 2.051,40. Dit is 130% van het wettelijk minimumloon.

Heeft u een hoger bruto-inkomen? Dan kunt u een lening aanvragen als u voldoet aan 1 van de volgende voorwaarden:

  • U heeft schulden of een negatieve BKR-registratie. 
  • U bent 65 jaar of ouder. 
  • U heeft een tijdelijke verblijfsvergunning.
  • U heeft 1 afwijzing van een andere kredietverstrekker voor eenzelfde soort lening.

De stadsbank verzorgt geldleningen voor inwoners van gemeente Apeldoorn, Brummen, Epe, Voorst of Rheden. De Stadsbank is lid van de NVVK (Nederlandse Vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren). Lees meer in de Algemene Voorwaarden van de Stadsbank voor een persoonlijke lening.