Homepage Apeldoorn.
Werken voor
Apeldoorn

Een baan voor jezelf én de inwoners van Apeldoorn

Als je klaar bent voor het echte werk. Voor werk met inhoud en betekenis voor 165.000 inwoners en partners. Als je klaar bent om alles uit jezelf te halen. Dan ben je klaar voor een baan bij gemeente Apeldoorn. Wij zoeken vakmensen en innovators die betrouwbaar en empathisch zijn. En die samen met collega's, inwoners en partners samenwerken, voor het beste en mooiste resultaat. Want samen zijn wij Apeldoorn. Doe je met ons mee?

#Ontwikkeling

Je werkt niet alleen aan een beter Apeldoorn, maar ook aan je eigen ontwikkeling. Of je nou junior, medior of senior bent: de mogelijkheden om je te ontwikkelen zijn er volop.

#Betekenis

Met jouw kennis en talenten draag je iedere dag bij aan het (leef) geluk van 164.000 inwoners. En die verantwoordelijkheid is bij jou in goede (vak)handen. In welke functie je ook werkt: jij draagt altijd bij.

#Regie

De baan waar je nu voor kiest hoeft niet de baan te zijn die je over vijf jaar binnen de gemeente ook nog hebt. Wij geven
jou de regie over jouw eigen loopbaan, jij bepaalt de richting.

Jouw nieuwe werkplek

Net verbouwd en van alle gemakken voorzien!

Jouw werkplek bevindt zich middenin het centrum van Apeldoorn. Het stadhuis is volledig ingericht op flexwerken, heeft moderne werkplekken én is goed te bereiken met auto, fiets en het openbaar vervoer. Werk je bij de eenheid Beheer & Onderhoud? Dan is jouw thuisbasis Werkgebouw Zuid of Gemeentewerf Apeldoorn Noord.

Goed om te weten: ondanks de mooie werkplekken, werken we vanwege de coronamaatregelen zo veel mogelijk thuis. Uiteraard is jouw inwerkperiode goed geregeld, net als de thuiswerkfaciliteiten.

Het stadhuis
Vacature

Vacatures Ruimtelijk domein

Apeldoorn groeit en daar hebben we jou – als dé specialist binnen thema Ruimte – bij nodig!

Lees meer