Wat zoekt u:

Toegankelijkheid

De gemeente Apeldoorn besteedt veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken.

Wij gebruiken daarvoor het Kwaliteitsmodel Webrichtlijnen.

De status

In oktober 2015 is de website vernieuwd en geschikt gemaakt voor gebruik op tablet en smartphone. Binnenkort wordt de vernieuwde website getoetst op de Webrichtlijnen.

Melding van ontoegankelijkheid

Mocht u van mening zijn dat onze website niet voldoet of heeft u om welke reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt, laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en eventuele medebezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie.
U kunt dit melden door het contactformulier in te vullen. Beschrijft u hierin in ieder geval het probleem en neem de link naar de betreffende pagina op. Wij kunnen uw melding beter beoordelen wanneer u aanvullend ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt, welke browsersoftware u heeft, of u instellingen heeft aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingsoftware of spraakherkenningssoftware gebruikt. Met deze informatie kunnen wij beter bepalen of het probleem veroorzaakt wordt door instellingen op onze website of door instellingen van uw computer of mobiel apparaat. Wij nemen uw melding in onderzoek en informeren u over de beoordeling van uw melding en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast.