Fietsen

Hier vindt u onze producten en diensten die te maken hebben met fietsen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld een ontheffing van het parkeerverbod voor fietsen aanvragen of kijken of uw fiets is opgeslagen in het fietsdepot.

Alle producten onder Fietsen

Fietsen die in de weg staan

Overlast door fietsen die in de weg staan? Dat kunt u melden bij de gemeente.

Fietswrakken

Overlast door fietswrakken? Dat kunt u melden bij de gemeente.

Schade aan wegen, fietspaden en bruggen

Schade aan wegen, voet- of fietspaden of bruggen kunt u melden bij de gemeente. Bijvoorbeeld losse tegels of klinkers, gaten in de weg, olie op het wegdek. Bij een gevaarlijke situatie door schade ondernemen we direct actie.

Fiets weg in de binnenstad? Denk aan het fietsparkeerverbod

In de binnenstad geldt een fietsparkeerverbod. Bent u uw fiets kwijt en stond die buiten een stalling, vak (deze zijn aangegeven met witte randen) of rek geparkeerd? Dan is uw fiets misschien weggehaald. In dat geval kunt u uw fiets weer ophalen.

Ontheffing fietsparkeerverbod

In de binnenstad geldt op bepaalde tijden een fietsparkeerverbod. In bijzondere gevallen kunt u hiervoor een ontheffing fietsparkeerverbod krijgen. Loopt u slecht? Of heeft u een medische reden waarom u niet naar en fietsenstalling of -parkeerplek kunt lopen? Dan kunt u een ontheffing voor fietsparkeren aanvragen.

Uw Reactie
Uw Reactie