Vervoer en mobiel zijn

Alle producten en diensten onder vervoer en mobiel zijn

Alle producten onder Vervoer en mobiel zijn

Gehandicaptenparkeerplaats

Als u een lichamelijke beperking heeft, kunt u misschien een gereserveerde parkeerplaats krijgen. Dit is een parkeerplaats vlakbij uw woning. U kunt een gereserveerde parkeerplaats aanvragen voor uw auto of brommobiel die rijdt op elektriciteit of benzine. Voor beide voertuigen is een rijbewijs verplicht.

Hulp van een vrijwilliger bij vervoer

Zorgt een probleem met vervoer ervoor dat u ergens niet kunt komen?

Aangepast vervoer

Kunt u door een beperking geen gebruik maken van een ‘gewoon’ vervoersmiddel zoals bus, auto of fiets? Dan wordt het lastiger om activiteiten te blijven doen. Of om uw sociale contacten of winkels in Apeldoorn te bezoeken. Mogelijk is dat op te lossen met een aanpassing aan uw eigen vervoersmiddel. Soms is er ander vervoer nodig, zoals een scootmobiel of PlusOV waarbij u samen reist met anderen. U kunt met ons contact opnemen via Samen055. U kunt ook bij ons terecht als u ondersteuning nodig heeft om op stap te gaan, bijvoorbeeld naar een bibliotheek of een festival.

Zelfstandig leren reizen

Misschien wilt u ook wel gewoon met de trein, bus of fiets ergens kunnen komen. In plaats van met speciaal vervoer. Dan kan het project 'MEE op weg' interessant zijn voor u.

Duofiets of Driewielfiets

Wilt u graag naar buiten maar is het voor u niet mogelijk om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen? Dan kunt u een Fun2Go Duofiets of Driewielfiets gratis lenen voor een dag(deel). Deze fietsen zijn elektrisch ondersteund waardoor u toch aan het verkeer kunt deelnemen.

Uw Reactie
Uw Reactie