Financiële hulp voor ondernemers

Als ondernemer kunt u in aanmerkingen komen voor verschillende vormen van financiële hulp. U vindt er hier een overzicht van.

Alle producten onder Financiële hulp voor ondernemers

Bijstandsuitkering voor ondernemers

Startende ondernemers en gevestigde ondernemers kunnen bij de Gemeente Apeldoorn terecht voor bijstand. De Gemeente Apeldoorn adviseert, begeleidt en ondersteunt (financieel) als u een bedrijf wilt starten, als uw bedrijf in financiële problemen zit of als u wilt stoppen met uw bedrijf.

Uitkering startende ondernemer

U heeft een ondernemingsplan en de vooruitzichten zijn goed. U verwacht alleen de eerste maanden nog niet voldoende te verdienen. U kunt dan een uitkering als startende ondernemer aanvragen.

Uitkering gevestigde/beëindigende ondernemer

Als uw bedrijf door tijdelijke omstandigheden in financiële moeilijkheden komt of als u besluit te stoppen met uw bedrijf kunt u een tijdelijke uitkering aanvragen.

Uitkering gevestigde ondernemer geboren voor 1-1-1960 (ouderenregeling)

U bent al minstens tien jaar ondernemer en u bent geboren voor 1 januari 1960. U wilt een aanvullende uitkering aanvragen zodat u kunt blijven ondernemen en u deels in uw eigen inkomen kunt voorzien.

Aanvullend periodieke uitkering: IOAZ (uitkering oudere werklozen)

U bent een ondernemer en 55 jaar of ouder en u bent van plan uw bedrijf te beëindigen. U kunt een aanvraag voor een Ioaz-uitkering doen als uw bedrijf onvoldoende opbrengt om van te leven.

Krediet voor startende ondernemer

U kunt een beroep doen op een bedrijfskrediet voor startende ondernemers als u niet voldoende geld heeft om investeringen te doen die noodzakelijk zijn om uw bedrijf op te starten.

Krediet voor gevestigde ondernemer

Uw bedrijf bestaat al minstens anderhalf jaar is levensvatbaar. Is het noodzakelijk voor de voortzetting van uw bedrijf dat u een krediet ontvangt? Dan kunt u een krediet aanvragen

Krediet voor gevestigde ondernemer geboren voor 1-1-1960 (ouderenregeling)

U bent al minstens tien jaar ondernemer en u bent geboren voor 1 januari 1960. Uw bedrijf is niet levensvatbaar meer. Toch wilt u doorgaan. U kunt dan een maximaal krediet van € 10.607,- aanvragen.

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Het is heel vervelend om je zorgen te maken over geld. Of uw geldzorgen nu groot of klein zijn: We staan voor u klaar. We helpen om uw geldzaken weer op orde te krijgen als u schulden heeft. Of we helpen om schulden juist te voorkomen. Op tijd hulp zoeken geeft rust.

Uw Reactie
Uw Reactie