Subsidies voor ondernemers

Als ondernemer kunt u in aanmerkingen komen voor verschillende vergunningen. U regelt hier makkelijk zelf de subsidies waar u voor in aanmerking komt.

Alle producten onder Subsidies voor ondernemers

Subsidie groene daken

Woningeigenaren en bedrijfseigenaren binnen de gemeente Apeldoorn kunnen subsidie aanvragen voor de aanleg van een groen dak op hun woning. Het regenwater wordt dan opgevangen op het dak en wordt opgenomen door de planten. Zo komt er tijdens een regenbui veel minder water in het riool. De gemeente Apeldoorn wil haar inwoners en ondernemers stimuleren om een groen dak aan te leggen en stelt daarom een subsidie beschikbaar. Let op! Vraag de subsidie aan voordat u begint met de aanleg.

Subsidie vaststellen (algemeen)

U kunt uw aanvraag tot vaststelling online indienen.

Begrotingssubsidie

In de begroting van de gemeente wordt jaarlijks een subsidiebedrag opgenomen voor een aantal (grotere) organisaties die een belangrijke bijdrage leveren aan gemeente Apeldoorn.

Subsidieregeling tegemoetkoming prijsstijgingen maatschappelijke voorzieningen 2023

Vanaf 15 februari 2023 tot en met 1 april 2023 was het mogelijk om subsidie aan te vragen voor een tegemoetkoming prijsstijgingen maatschappelijke voorzieningen 2023. Met deze regeling konden buurt- en dorpshuizen, culturele organisaties en scouting- en sportverenigingen subsidie aanvragen als tegemoetkoming in de gestegen prijzen. De aanvraagperiode is inmiddels gesloten.

Uw Reactie
Uw Reactie