Geldzorgen

Meest bezocht onder Extra's voor mensen met een laag inkomen

Bijdrage schoolzwemmen speciaal (basis)onderwijs

Scholen voor speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs in de gemeente Apeldoorn kunnen een bijdrage aanvragen voor schoolzwemmen.

Vergoeding voor zwemdiploma A en B

Als u gebruik maakt van de RegelRecht regeling en u kinderen heeft, dan kunt u een vergoeding krijgen voor de kosten van de zwemlessen.

Tegemoetkoming wettelijk eigen risico

Hoge zorgkosten en een laag inkomen? Dan kunt u éénmalig een compensatie krijgen voor 50% van uw verbruikte wettelijk eigen risico. Heeft u een traject schuldhulpverlening bij gemeente Apeldoorn? Kijk dan hieronder hoe u deze regeling kunt aanvragen.

Bijzondere bijstand voor onverwachte kosten

Soms heeft u extra kosten door nieuwe situaties in uw leven die niet vaak voorkomen. Bijvoorbeeld omdat u ziek bent geworden. Of omdat u een advocaat nodig heeft. Kunt u deze kosten niet zelf betalen met uw inkomen of vermogen? Dan kunt u misschien ‘bijzondere bijstand’ krijgen.

8 overige producten. Ga naar Extra's voor mensen met een laag inkomen

Meest bezocht onder Hulp bij schulden en financiën

Beschermingsbewind

Soms lukt het niet om zelf alle financiële zaken goed te regelen. Dit kan komen door een fysieke of psychische belemmering, zoals bijvoorbeeld dementie, verslaving of een verstandelijke beperking. Ook kan het hebben van problematische schulden en verkwisting een reden zijn dat het zelf niet (meer) lukt. Voor die mensen kan beschermingsbewind helpen.

Budgetbeheer

Heeft u moeite om de vaste lasten te betalen? Ook als u wel een inkomen hebt? Misschien kan budgetbeheer van de gemeente u helpen.

Geldlening Stadsbank

Als u extra geld nodig heeft, kunt u in sommige gevallen een lening aanvragen bij de Stadsbank.

Schuldhulpverlening

Wilt u meer rust in uw financiën? Kunt u uw rekeningen niet meer betalen? Krijgt u aanmaningen of staat de deurwaarder op de stoep? Schuldhulpverlening helpt u om uw geldzaken weer op orde te krijgen.

2 overige producten. Ga naar Hulp bij schulden en financiën
Uw Reactie
Uw Reactie