Fotograaf: Peter Lous

Zaterdagmarkt vanaf 21 oktober tijdelijk naar uitwijklocatie door werkzaamheden Markthal

Op het Marktplein wordt gewerkt aan de Markthal. Vanaf zaterdag 21 oktober verhuist de zaterdagmarkt daarom maximaal 5 weken van het Marktplein naar de Hofstraat, Kanaalstraat, Hoofdstraat Zuid en de Rosariumstraat. De maandagmarkt gaat wel door op het Marktplein.

U bent als vanouds welkom van 08:30 tot 17:00 op de tijdelijke locatie. Het aanbod blijft hetzelfde. Op onderstaande plattegrond kunt u zien waar u uw favoriete marktondernemers kunt vinden.

Bekijk hier de plattegrond

Parkeertips

Komt u met de auto naar de markt? Parkeren kan in de dichtbijgelegen parkeergarages Koningshaven, Brinkpark en Oranjerie. Komt u met de fiets, dan kunt u uw fiets stallen in een van de gratis overdekte stallingen. Fietsenstalling De Serre is het meest dichtbij en gewoon bereikbaar.

Werkzaamheden Markthal

In de afgelopen periode zijn de voorbereidingen voor het plaatsen van de Markthal getroffen. De funderingen zijn gestort en de stalen voeten zijn geplaatst. Op 16 oktober start Draisma met de montage van de hal. De montage zal met behulp van een kraan en een aantal verreikers plaatsvinden.

Alle winkels en bedrijven blijven voor zowel bezoekers als bevoorrading gewoon bereikbaar. Er wordt geen overlast verwacht voor de omgeving. In de Stationsstraat kunnen voetgangers tijdelijk via het busperron lopen.
Meer informatie over de voortgang van de Markthal leest u in de Bouwapp. Deze app is hier gratis te downloaden

Uw Reactie
Uw Reactie