Ga naar de homepage

Nieuwsoverzicht

Bekijk het nieuwsoverzicht.

Mijn Apeldoorn

 • Openbare bijeenkomst aanslag Koninginnedag
  18-04-2019 17.40 uur
  In 2009 werd heel Nederland opgeschrikt door de aanslag tijdens Koninginnedag in Apeldoorn. Inmiddels is dit 10 jaar geleden. De Grote Kerk organiseert in samenwerking met de gemeente Apeldoorn een openbare, kleinschalige bijeenkomst om mensen de gelegenheid te geven stil te staan bij deze aanslag.
 • Waterspeelplaats geopend in het Zuiderpark
  18-04-2019 16.45 uur
  De stad heeft er een prachtige speelplek bij: in het Zuiderpark is een bijzondere waterspeelplaats gebouwd op de hoek van de Rijnstraat met de Oude Beekbergerweg. Het is een rolstoeltoegankelijke speeltuin met onder andere drie bijzondere waterornamenten. De speelplek is nu klaar voor gebruik. Wethouder Nathan Stukker en Dave Ensberg-Kleijkers (de directeur van Jantje Beton) openen de speelplaats op donderdag 18 april samen met de kinderen.
 • Apeldoorn start met preventieve bestrijding eikenprocessierups
  18-04-2019 14.00 uur
  Door het vroege voorjaar komen de eiken alweer in het blad. Dat betekent dat ook de groeiomstandigheden voor de eikenprocessierups gunstig zijn. Daarom is besloten om volgende week te starten met de preventieve bestrijding van de rups. De gemeente gaat twee weken lang, dag en nacht, op pad om het blad met een biologisch middel te bespuiten.
 • Gemeentewerf Apeldoorn Noord geopend
  15-04-2019 16.40 uur
  De gemeentewerf Apeldoorn Noord is op maandag 15 april officieel in gebruik genomen. Vanaf deze locatie verricht de gemeente al haar werkzaamheden voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Apeldoorn Noord. Deze nieuwe uitvalsbasis vervangt de huidige locaties aan de Vlijtseweg.
 • Buurtbewoners samen sterk voor speelplaats Zichtweg
  12-04-2019 17.52 uur
  Wat voorheen een plek was waar bewoners in de Heeze zich groen en geel aan ergerden is nu veranderd in een gezellige plek voor jong en oud. De speelplaats aan de Zichtweg werd op 12 april feestelijk geopend door wethouder Nathan Stukker.

Nieuwsarchief