Wat zoekt u:

Nieuwsoverzicht

Bekijk het nieuwsoverzicht.

 • Herstel Ugchelse Beek Noord spreidt bed voor beekprik
  23-02-2018 15.25 uur
  De gemeente Apeldoorn en waterschap Vallei en Veluwe werken samen aan het herstel van 14 beken en sprengen in Apeldoorn.
 • Routebureau Veluwe start met 30 routes
  22-02-2018 17.00 uur
  Speciaal voor de wandel- en fietsbeurs in Utrecht, begin maart, geven VisitVeluwe en het Routebureau Veluwe een boekje uit met 30 nieuwe routes op de Veluwe. To Go is één van de producten die voortkomen uit de samenwerking van gemeenten en andere partijen in de VeluweAlliantie.
 • Dubbelbaans tunnel onder overweg Laan van Osseveld verder onderzocht
  22-02-2018 14.25 uur
  In het kader van het verbeteren en veiliger maken van spoorwegovergangen in Nederland komt er een tunnel onder de Laan van Osseveld. Het Rijk ziet de noodzaak van een tunnel op deze locatie ook en financiert deze mee. De gemeente Apeldoorn wil voor de toekomst de bereikbaarheid voor inwoners en bedrijven garanderen en gaat onderzoeken of een dubbelbaans tunnel met fiets- en voetpaden mogelijk is. Belangrijke argumenten om hiervoor extra geld uit te trekken zijn dat de aansluitende wegen ook twee keer twee rijbanen hebben of krijgen en de route gebruikt wordt voor omleidingen bij calamiteiten op de snelwegen A1 en A50.
 • Bijzonder Politiek Café in Apeldoornse raadzaal
  22-02-2018 14.15 uur
  Verschillende zorgorganisaties uit Apeldoorn bundelen de krachten en organiseren in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een Politiek Café speciaal bedoeld voor mensen die begeleiding nodig hebben. Op 6 maart praat theatermaker en verhalenverteller Kees Posthumus de bijzondere bijeenkomst in de raadzaal op begrijpelijke wijze aan elkaar.
 • Komende week werkzaamheden aan de Sprengenweg
  22-02-2018 14.00 uur
  In verband met de vervanging van een gasleiding is de Sprengenweg op 26 en 27 februari ter hoogte van de Badhuisweg afgesloten voor autoverkeer. Om overlast te voorkomen vinden de werkzaamheden plaats tijdens de voorjaarsvakantie. Het verkeer wordt omgeleid via borden.

Nieuwsarchief