Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Nieuwsoverzicht, algemeen nieuws

Bekijk het nieuwsoverzicht.

Mijn Apeldoorn

 • Indieners van 5 initiatieven verrast door wethouder Prins
  01-07-2022 19.01 uur
  Op 1 juli heeft wethouder Anja Prins een verrassingsbezoek gebracht aan de initiatiefnemers die een subsidie krijgen van de gemeente voor hun initiatief. De initiatiefnemers zijn persoonlijk op de hoogte gebracht van het goede nieuws door de wethouder.
 • Burgemeester Apeldoorn trekt noodverordening in
  30-06-2022 16.00 uur
  De burgemeester van Apeldoorn heeft vanmorgen om 7 uur de noodverordening ingetrokken. Gisteravond vaardigde de burgemeester een noodverordening uit vanwege eerdere ongeregeldheden in het land en oproepen op social media van boeren om hun collega’s te bevrijden die op het politiebureau in Apeldoorn vast zaten.
 • 6 juli Inloopbijeenkomst bewoners over vitaliteitsagenda
  30-06-2022 00.00 uur
  De afgelopen maanden hebben we bewoners en ondernemers gevraagd hoe het wonen en ondernemen in de Apeldoornse binnenstad wordt ervaren en wat er beter kan.
 • Kleurrijke street art in onze binnenstad
  30-06-2022 00.00 uur
  Vanaf donderdag 30 juni staat de Apeldoornse binnenstad in het teken van het World Street Painting Festival: een festival waarbij er zeven verschillende grote 3D kunstwerken, zogeheten street paintings, live op diverse plekken in de binnenstad worden gemaakt.
 • Apeldoorn doet aangifte na boerenprotest
  28-06-2022 17.13 uur
  De gemeente Apeldoorn doet aangifte na het boerenprotest tegen de stikstofmaatregelen afgelopen maandag op het Marktplein. Burgemeester Heerts: “Het is goed dat de boeren uiting geven aan de zorgen die ze hebben. Dat recht hebben ze. Daar sta ik ook volledig achter. Maar bewust afval in brand steken, schade veroorzaken en het uitrijden van mest horen daar niet bij. Daarmee worden grenzen overschreden. Dit verhoudt zich niet tot het demonstratierecht.”

Nieuwsarchief