Fotograaf: Peter Lous

Meubelbaas wint Apeldoorns bedrijven beachvolleybaltoernooi

Op 13 juni streden 31 bedrijventeams uit Apeldoorn om de sportieve eer op de Beach velden van SOAP bij het Zwitsal-terrein. Het bedrijven beachvolleybaltoernooi is één van de activiteiten in aanloop naar het Europees Kampioenschap Beachvolleybal in augustus. Team Meubelbaas ging er uiteindelijk met de winst vandoor en ontving de wisselbeker en tickets voor het EK beachvolleybal.

Met de opbrengsten van dit toernooi wordt er in het najaar weer een volleybaltoernooi georganiseerd voor de studenten van Spelderholt, samen met enkele bedrijven. De overige opbrengsten worden ingezet voor de talenten van Dynamo Topvolleybal.

Volleybal
Fotograaf: Peter Lous
Speelveld beachvolleybal
Fotograaf: Peter Lous

Wethouder Topsportevenementen Nick Derks opende het toernooi en blikt terug: "Het was een dag vol plezier, teambuilding en sportiviteit voor de bedrijventeams. Dit soort evenementen versterkt niet alleen de banden tussen collega's, maar ook die binnen onze gemeenschap. Daarnaast is het natuurlijk een mooie opwarmer voor het Europees Kampioenschap Beachvolleybal deze zomer."

Winnaars
De winnaars van het beachvolleybaltoernooi en studenten van Spelderholt Fotograaf: Gemeente Apeldoorn

Aanloop naar het EK Beachvolleybal

Apeldoorn is speelstad bij het Europese Kampioenschap Beachvolleybal 2024. Van dinsdag 13 t/m vrijdag 16 augustus wordt er op het Marktplein gestreden om de titel EK Beachvolleybal. Benieuwd naar het programma en welke activiteiten er nog meer zijn? Meer informatie over andere activiteiten vindt u op de webpagina EK Beachvolleybal van Uit in Apeldoorn.

Uw Reactie
Uw Reactie