Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Trouwen of partnerschap in Apeldoorn

Wanneer u gaat trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaat, meldt u uw plannen bij de gemeente waar de ceremonie plaatsvindt. Bij de gemeente Apeldoorn kunt u de melding online met DigiD doorgeven. Deze melding kunt u vanaf een jaar voor de huwelijks- of partnerschapsdatum doen.

Mijn Apeldoorn

Let op: in verband met corona-maatregelen gelden er aanvullende richtlijnen voor de huwelijksdag. Zo mag er slechts een klein aantal mensen bij aanwezig zijn. Lees meer over huwelijken tijdens corona in de richtlijnen van de overheid.

Aangepaste dienstverlening door coronavirus

Het coronavirus vraagt van ons een andere manier van werken. Als gemeente Apeldoorn helpen we u online, telefonisch en waar noodzakelijk fysiek. Het is op dit moment voor sommige producten mogelijk om online een nieuwe fysieke afspraak te maken.

Onze dienstverlening gaat waar mogelijk door, soms in een andere vorm. Heeft u in de komende periode de gemeente nodig? Kijk dan op www.apeldoorn.nl voor de digitale mogelijkheden. Veel producten en diensten kunt u online aanvragen, zoals u gewend bent. Ook kunt u bellen met 14 055. Samen kijken we dan hoe wij u het beste kunnen helpen.


Afspraak maken

Aanvragen (datum vastleggen)

Trouwlocaties

Trouwambtenaren

Gemeentelijke kosten

Aanvullende informatie over trouwen en partnerschap