Kidsregeling

Ontvangt u de RegelRecht regeling? En heeft u kinderen? Dan krijgen uw kinderen automatisch het Kidskaarttegoed. Dit tegoed kunt u besteden bij winkels, verenigingen en organisaties die mee doen aan de Kidsregeling.

Lees meer

Het Kidskaarttegoed is er voor kinderen van 0 tot en met 17 jaar waarvan de ouders dit jaar een RegelRecht regeling hebben ontvangen. Ieder kind krijgt het Kidskaart tegoed op zijn of haar eigen Stadspas. Het Kidskaart tegoed is niet aan te vragen, maar wordt automatisch toegekend.

Als u de RegelRecht regeling ontvangt en kinderen hebt, krijgen uw kinderen automatisch Kidskaarttegoed. Uw kinderen krijgen geen nieuwe kaart, maar krijgen het tegoed op de Stadspas Apeldoorn.

Hoe werkt de Kidskaart?

  1. Heeft u de Stadspas van uw kind(eren) geactiveerd? Dan wordt het tegoed van de Kidskaart automatisch op de Stadspas van uw kind(eren) bijgeschreven.
  2. Heeft u de Stadspas van uw kind(eren) nog niet geactiveerd? Dan krijgt u een brief met een code om het Kidskaart tegoed op de pas te zetten. U kunt het tegoed daarna besteden bij winkels, verenigingen en organisaties die mee doen aan de Kidsregeling.

Welke Kidsregelingen zijn er?

Er zijn twee soorten Kidskaart regelingen:

  • School Kidskaart; dit tegoed is geldig vanaf 1 juli tot 1 november in hetzelfde jaar.
  • Feestdagen Kidskaart; dit tegoed is geldig vanaf 1 november tot 1 februari van het daarop volgend jaar.

Hoogte tegoed

  • Kinderen van 0 tot en met 11 jaar krijgen een Kidskaarttegoed t.w.v. € 50,-.
  • Kinderen van 12 tot en met 17 jaar krijgen een Kidskaarttegoed t.w.v. € 100,-.

Het tegoed op de Kidskaart kunt u uitgeven bij deze aanbieders.

Uw Reactie
Uw Reactie