Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Bezoekersregeling: parkeren voor bezoek

In de binnenstad en in een aantal wijken in Apeldoorn mag u op bepaalde plaatsen en tijden alleen met een parkeervergunning parkeren. Woont u in een gebied met betaald parkeren of parkeervergunningen en ontvangt u bezoek? Vraag dan de bezoekersregeling aan. Daarmee kunt u uw bezoek makkelijk (online) aan- en afmelden.

Mijn Apeldoorn

Voortaan online regelen

Sinds 5 januari 2021 kunnen inwoners en bedrijven online hun parkeervergunningen aanvragen, wijzigen en opzeggen. Ook een parkeerregeling voor bezoekers kunt u vanaf nu thuis regelen. > Lees meer over online parkeervergunning regelen

Voor bedrijven: binnenkort kunt u met dit formulier alleen nog inloggen met een eHerkenningsaccount niveau 3. Lees meer over E-Herkenning.

Aangepaste dienstverlening door coronavirus

Wij vragen u om tijdens de huidige coronamaatregelen alleen een afspraak te maken als het echt noodzakelijk is. We proberen het aantal bezoekers naar het stadhuis zo laag mogelijk te houden. Veel producten kunt u digitaal aanvragen. Hetzelfde geldt voor het doorgeven van informatie, zoals bijvoorbeeld een verhuizing.

Kunt u uw bezoek uitstellen? Dan vragen wij u dit te doen. Is dit echt niet mogelijk? Belt u in die gevallen 14 055 voor overleg, kies in het keuzemenu voor 2. 


Online aanvragen

Bezoekersregeling aanvragen

Uitzonderingen

Aan- en afmelden van bezoek

Kosten

Waar mag het bezoek parkeren?

Bent u uw meldnummer en/of pincode kwijt of vergeten?

Oude kraskaarten en bezoekerskaart

Veel gestelde vragen

Dit product vraag je aan met DigiD