Gemeentebelastingen

Eind februari ontvangt u het aanslagbiljet gemeentebelastingen van Tribuut.

Lees meer

Denkt u dat het biljet niet juist is, bijvoorbeeld omdat de WOZ-waarde volgens u niet klopt? Dan zien wij graag dat u contact opneemt met Tribuut. Tribuut kijk graag met u mee of er onjuistheden op het biljet staan. Als dat het geval is, passen de taxateurs het kosteloos, snel en eenvoudig voor u aan. Het indienen van een bezwaar is hierdoor niet meer nodig.

Tribuut verzorgt verschillende belastingen voor gemeente Apeldoorn. Lees meer informatie op de website van Tribuut over:

Lees meer op de pagina veelgestelde vragen meer over alle belastingen, betalen, bezwaar maken en de WOZ-waarde.

Heeft u een bijstandsuitkering of een ander minimuminkomen? Of kunt u met uw inkomen moeilijk rondkomen? Mogelijk komt u in aanmerking voor kwijtschelding. Dit hangt af van uw persoonlijke situatie en uw financiële omstandigheden. Op de website van Tribuut leest u of misschien in aanmerking komt voor kwijtschelding van gemeentelijke belastingen.

Tribuut is van maandag tot en met donderdag van 08.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op 055 - 580 22 22. Via e-mail kan ook: info@tribuut.nl,

Uw Reactie
Uw Reactie