Fotograaf: Paleis Het Loo

Paleisweekend op 3, 4 en 5 november 2023 volgeboekt

Na een grootschalige renovatie die op 22 april is voltooid, schittert Paleis Het Loo weer. Gemeente Apeldoorn en Paleis Het Loo zijn ontzettend blij met dit prachtige resultaat en willen dit graag delen met de inwoners van Apeldoorn. Daarom stelden zij 15.000 kaarten beschikbaar voor Apeldoorners om het vernieuwde Paleis Het Loo te bezoeken tijdens het speciale Apeldoorns paleisweekend op 3, 4 en 5 november. Alle kaarten zijn inmiddels vergeven.

Pien Harms, directeur Paleis Het Loo:
“We kijken uit naar het Apeldoorns paleisweekend, dat voor velen wellicht het eerste bezoek is aan het nieuwe Paleis Het Loo. Ons team staat klaar om iedereen welkom te heten. Ik wens iedereen veel plezier.”

Het Apeldoorns paleisweekend is een samenwerking tussen gemeente Apeldoorn en Paleis Het Loo. Tijdens het weekend is er ook een cultureel randprogramma. Kortom, het Apeldoorns paleisweekend is echt een Apeldoorns feest.

15.000 gratis tickets beschikbaar

Om de renovatie te vieren, stelden we maar liefst 5000 tickets per dag beschikbaar voor de inwoners van Apeldoorn. Dit is de maximale capaciteit van het paleis, er zijn op 3, 4 en 5 november geen andere gasten. Alle kaarten zijn inmiddels vergeven. U kunt alleen toegang krijgen als u online een ticket heeft geboekt, er zijn geen tickets verkrijgbaar bij de kassa. Heeft u kaarten besteld, kijk dan voor meer informatie op www.apeldoorn.nl/paleishetloo.

“Paleis Het Loo is onlosmakelijk verbonden met onze stad en onze geschiedenis. Van de schilderijen tot de meubels en van de kostuums tot zelfs de planten in de tuin: achter bijna alles gaat een verhaal schuil. Elke Apeldoorner moet toch minstens één keer ronddwalen door het indrukwekkende paleis en de prachtige tuinen. Ik ben daarom ontzettend blij dat we dit paleisweekend samen met Paleis Het Loo mogelijk hebben kunnen maken voor onze inwoners,” zegt burgemeester Ton Heerts. 

Boventuin met koningssprong
Boventuin met koningssprong Fotograaf: Paleis Het Loo
Paleis Het Loo vanuit de tuin
Paleis Het Loo vanuit de tuin Fotograaf: Paleis Het Loo
Uw Reactie
Uw Reactie