Aanbod voor volwassenen

Aandacht voor gezondheid bevordert de vitaliteit van inwoners. De gemeente richt zich daarom op het stimuleren en mogelijk maken van bewegen, het maken van gezonde keuzes en sociale interactie.

Ontmoetingsplekken

Gezellig met anderen een kop koffie drinken of deel nemen aan een activiteit. In de ontmoetingsplekken is van alles te doen. En iedereen is welkom.

Lees verder

Rookvrij leven

Roken is slecht voor de gezondheid, dat is algemeen bekend. Veel mensen willen stoppen met roken, maar hebben er een steuntje in de rug bij nodig.

Lees verder

Buiten bewegen

De groene omgeving van Apeldoorn nodigt uit tot een actief buitenleven. Maar ook in de stad zijn er voldoende mogelijkheden om in beweging te komen en te ontspannen. Goed voor lichaam en geest!

Lees verder

Praat vandaag over morgen

Iedereen wil op een prettige manier leven, ook oudere mensen. Toch denken of praten we er nog nauwelijks over deze levensfase. Voorbereiden op onze eigen oude dag schuiven we liever voor ons uit.

Lees verder

Bootcamproutes

Bewegen is belangrijk voor een goede gezondheid. Jezelf sportief uitdagen op een zelfgekozen moment kan op 1 van de 5 bootcamproutes in Apeldoorn.

Lees verder
Uw Reactie
Uw Reactie