Bewijs van garantstelling en/of logiesverstrekking

U kunt een formulier garantstelling en/of particuliere logiesverstrekking van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) invullen voor een persoon die voor een periode korter dan 3 maanden naar Nederland wil komen.

 
Meenemen Formulier garantstelling en/of particuliere logiesverstrekking
Duur Direct geregeld aan de balie
Kosten € 11,60 liever PIN dan contant.
Lees meer

Een garantstelling bewijst dat iemand uit Nederland (familielid, vriend of kennis) garant staat voor de eventuele kosten (en schulden) die de bezoeker maakt.

Het Bewijs van particuliere logiesverstrekking is nodig als u bezoekers die voor hun komst naar Nederland een visum nodig hebben, onderdak (logies) geeft in Nederland.

Vul het formulier garantstelling en/of particuliere logiesverstrekking van de IND in. Lever het formulier persoonlijk in bij de balie in het stadhuis, Marktplein 1. Maak hiervoor via bovenstaande knop een afspraak. Neem een geldig identiteitsbewijs mee!

Heeft uw partner (huwelijk of geregistreerd) bij het maken van de online afspraak de vraag over garantstelling ook met ‘ja’ beantwoord, dan moet ook uw partner (met geldig identiteitsbewijs) mee om het formulier te ondertekenen.

De handtekening(en) moet u in het bijzijn van de ambtenaar op het formulier zetten en wij legaliseren deze direct. Uw aanvraag is daarmee gelijk verwerkt.

Het legaliseren kost per handtekening € 11,60.

Uw Reactie
Uw Reactie