Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Nieuwsoverzicht, algemeen nieuws

Bekijk het nieuwsoverzicht.

Mijn Apeldoorn

 • Houd rekening met langere wachttijden bij aanvragen reisdocumenten
  24-06-2021 14.03 uur
  Heeft u reisplannen? Controleer dan ruim voor u boekt of uw identiteitsbewijs nog geldig is. Door de enorme toename in aanvragen voor nieuwe paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen lopen de wachttijden voor een afspraak bij onze gemeente op.
 • Apeldoorn start met recyclen van luiers
  23-06-2021 07.30 uur
  Apeldoorn doet mee aan onderzoek om luiers te recyclen
 • Het vervolg van #wijzijnapeldoorn
  22-06-2021 14.34 uur
  Het lijkt alsof we bijna terug zijn bij normaal, maar hoe is dat voor de mensen in de zorg? Zij zijn nog dagelijks bezig met de zorg voor coronapatiënten, al zijn dat er gelukkig steeds minder. Intensivist Peter Spronk vertelde eind vorig jaar hoe het eraan toe ging op de IC in het Gelre ziekenhuis. We zochten hem op en in dit filmpje vertelt hij hoe het nu gaat.
 • Gemeente deelt opnieuw gebiedsverboden uit vanwege geweld en opruiing tijdens Oranjefeest rotonde De Maten
  22-06-2021 14.24 uur
  Na de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Noord-Macedonië zijn gisteravond op de rotonde in De Maten door de politie vier personen aangehouden en twee bekeuringen uitgedeeld. Drie personen zijn aangehouden op grond van openlijk geweld en één persoon voor een eerder vergrijp. De twee bekeuringen werden gegeven voor het rijden zonder rijbewijs en het afsteken van vuurwerk in een menigte. Vijf personen ontvangen van de gemeente een gebiedsverbod. Zij mogen gedurende het EK tot 12 juli de rotonde niet meer betreden
 • Het vervolg van #wijzijnapeldoorn
  21-06-2021 09.13 uur
  Hoe gaat het nu met Joselito? Eind vorig jaar vertelde hij wat de coronacrisis betekende voor hem als jongerenwerker. We zochten hem op om te kijken hoe het nu gaat. “Sommige jongeren raken steeds meer onder invloed van dingen. Lachgas of drugs of wat dan ook.” Jongerenwerker Joselito maakt zich zorgen over jongeren die niet weten hoe ze moeten omgaan met de pandemie. Bekijk zijn verhaal in de video.

Nieuwsarchief