Wat zoekt u:

Nieuwsoverzicht

Bekijk het nieuwsoverzicht.

 • Gemeente Apeldoorn zet uitstapprogramma prostituees voort
  19-02-2018 08.05 uur
  Gemeente Apeldoorn neemt de financiering van het uitstapprogramma voor prostituees in Apeldoorn op zich. Het uitstapprogramma is in 2016 gestart door Veiligheidshuis Noord- en Oost-Gelderland (NOG). Het programma voorziet in een behoefte en daarom zet de gemeente het voort.
 • Renovatie zwembad Sprenkelaar noodzakelijk
  15-02-2018 17.05 uur
  Het college van burgemeester en wethouders wil een onderzoek naar de toekomstige behoefte aan overdekte zwembaden in Apeldoorn. Aanleiding is het verzoek van de stichting Zwembad Noord-Oost om circa 500.000 euro voor de renovatie van zwembad De Sprenkelaar. Voor het toekomstbestendig maken van het zwembad is renovatie of nieuwbouw noodzakelijk.
 • Apeldoorn wil comfortabele stad voor gezinnen blijven
  15-02-2018 16.40 uur
  Sneller dan verwacht staat de bevolkingsteller van Apeldoorn op 161.000. De groei is vooral te danken aan het grote aantal jonge mensen en gezinnen dat naar de stad trekt. Apeldoorn blijkt deze doelgroep aan te spreken, en dat wil de stad graag zo houden. Daarom is het programma Comfortabele Gezinsstad opgesteld.
 • Mariakerk terug op Raadhuisplein
  15-02-2018 14.35 uur
  De Stichting Apeldoornse Monumenten (SAM) heeft op woensdag 14 februari ‘de plaat gepoetst’ op het Raadhuisplein. Met hulp van 29 leerlingen van de Koningin Wilhelmina School maakte SAM de messing contouren van de Mariakerk weer mooi schoon. Ook wethouder Mark Sandmann stak de handen uit de mouwen.
 • Partners slaan handen ineen voor een sterke Veluwe
  15-02-2018 14.25 uur
  Zo’n dertig partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de Veluwe, kwamen op donderdag bij elkaar om de samenwerkingsovereenkomst Veluwe-op-1 te tekenen. Ze spraken af dat een speciaal bestuur, de VeluweAlliantie, de schouders gaat zetten onder de Veluwse ambities. Het is een unieke samenwerking van ondernemers, grondeigenaren, overheid en andere partijen.

Nieuwsarchief