Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Nieuwsoverzicht

Bekijk het nieuwsoverzicht.

Mijn Apeldoorn

 • Aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen
  23-03-2020 19.55 uur
  Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.
 • Overleg met inwoners over opwekken van schone energie blijft van belang
  23-03-2020 14.40 uur
  Het concept van de Regionale Energiestrategie (RES) voor de Cleantech Regio is klaar. De RES is een plan voor de overgang naar duurzame energie in de regio. Door de coronacrisis worden gesprekken en bijeenkomsten hierover met gemeenteraden en bewoners noodgedwongen uitgesteld tot een later moment.
 • Met elkaar, voor elkaar
  23-03-2020 12.24 uur
  Het college en de raadsfracties van de gemeenteraad zijn alle Apeldoorners diep dankbaar die zich dag en nacht inzetten om het coronavirus te bestrijden.
 • Wegwerkzaamheden Laan van Erica
  17-03-2020 18.27 uur
  We realiseren ons dat iedereen zich op dit moment bezig houdt met het coronavirus. Ook de gemeente is hier volop mee bezig. We roepen iedereen op om zoveel mogelijk thuis te blijven. Toch zijn er ook medewerkers van de gemeente aan het werk. Dat is ook nodig. Hoe zit dat precies? We kijken goed naar wat noodzakelijk is om te doen. Onderhoud van wegen, het vuilnis ophalen, dat werk moet doorgaan. Maar ook het kappen en verplaatsen van bomen, zoals bijvoorbeeld ter voorbereiding op de verbreding van de Laan van Erica.
 • Aangepaste dienstverlening door coronavirus
  17-03-2020 16.45 uur
  Het coronavirus vraagt van ons een andere manier van werken. Als gemeente Apeldoorn helpen we u online, telefonisch en waar noodzakelijk fysiek. De dienstverlening is daarom op de volgende manier georganiseerd.

Nieuwsarchief