Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Nieuwsoverzicht

Bekijk het nieuwsoverzicht.

Mijn Apeldoorn

 • Freulebrug krijgt langverwachte opknapbeurt
  25-05-2020 11.33 uur
  Twintig jaar nadat de Freulebrug werd geplaatst en daarmee een verbinding vormde tussen de wijk Welgelegen en het centrum, krijgt de constructie van de brug een opknapbeurt. De werkzaamheden starten in de laatste week van mei.
 • Aantal dagbestedingslocaties weer deels en gefaseerd open
  20-05-2020 09.00 uur
  Vanaf 21 mei gaan de deuren van de dagbesteding bij Talma Borgh, KleinGeluk, Zorggroep Apeldoorn en omstreken en Atlant gefaseerd en gedeeltelijk open voor kleine groepen.
 • Verkiezing nieuwe kinderburgemeester
  19-05-2020 11.15 uur
  Wil jij de nieuwe kinderburgemeester van Apeldoorn worden? Dat kan! De gemeente is op zoek naar een geschikte kandidaat die de huidige kinderburgemeester Sibel opvolgt.
 • Begroten in tijden van corona
  15-05-2020 15.34 uur
  Dit jaar komt er geen voorjaarsnota. Wel komt de gemeente met een financieel perspectief. Daarin wordt de raad gevraagd om in debat te gaan over een aantal uitgangspunten op basis waarvan de gemeente een begroting 2021-2024 kan maken. “Alleen op die manier kunnen we deze zomer werken aan een begroting”, aldus wethouder van financiën Detlev Cziesso.
 • Apeldoorn helpt initiatiefnemers graag op weg met initiatievenmakelaar en subsidieregeling
  14-05-2020 18.00 uur
  Als gemeente juichen we het natuurlijk toe als inwoners zich inzetten voor Apeldoorn. Zeker als het gaat om initiatieven die Apeldoorn nog mooier, beter en socialer maken. We streven ook naar een gemeente waar iedereen mee kan doen. Dat geldt in het bijzonder voor volwassenen en kinderen voor wie dit minder vanzelfsprekend is.

Nieuwsarchief