Ga naar de homepage

Nieuwsoverzicht

Bekijk het nieuwsoverzicht.

Mijn Apeldoorn

 • Parkeerdrukte Orpheus tijdens Molukse herdenking
  23-04-2019 15.00 uur
  Op donderdag 25 april vindt de jaarlijkse Molukse herdenking plaats in theater Orpheus. Dit kan voor drukte en parkeeroverlast zorgen in de buurt. De gemeente werkt samen met de politie om het verkeer in goede banen te leiden.
 • Koningsdag 2019
  23-04-2019 14.04 uur
  Met Koningsdag zijn er zoals elk jaar volop evenementen, feestelijkheden en vertier in het centrum en omliggende dorpen.
 • Waterspeelplaats geopend in het Zuiderpark
  18-04-2019 16.45 uur
  De stad heeft er een prachtige speelplek bij: in het Zuiderpark is een bijzondere waterspeelplaats gebouwd op de hoek van de Rijnstraat met de Oude Beekbergerweg. Het is een rolstoeltoegankelijke speeltuin met onder andere drie bijzondere waterornamenten. De speelplek is nu klaar voor gebruik. Wethouder Nathan Stukker en Dave Ensberg-Kleijkers (de directeur van Jantje Beton) openen de speelplaats op donderdag 18 april samen met de kinderen.
 • Apeldoorn start met preventieve bestrijding eikenprocessierups
  18-04-2019 14.00 uur
  Door het vroege voorjaar komen de eiken alweer in het blad. Dat betekent dat ook de groeiomstandigheden voor de eikenprocessierups gunstig zijn. Daarom is besloten om volgende week te starten met de preventieve bestrijding van de rups. De gemeente gaat twee weken lang, dag en nacht, op pad om het blad met een biologisch middel te bespuiten.
 • Gemeentewerf Apeldoorn Noord geopend
  15-04-2019 16.40 uur
  De gemeentewerf Apeldoorn Noord is op maandag 15 april officieel in gebruik genomen. Vanaf deze locatie verricht de gemeente al haar werkzaamheden voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Apeldoorn Noord. Deze nieuwe uitvalsbasis vervangt de huidige locaties aan de Vlijtseweg.

Nieuwsarchief