Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Nieuwsoverzicht, algemeen nieuws

Bekijk het nieuwsoverzicht.

Mijn Apeldoorn

 • Geldigheid RegelRecht Strippenkaart en Kidskaart verlengd
  28-01-2021 00.00 uur
  Elk jaar reikt de gemeente Apeldoorn RegelRecht Strippenkaarten en Kidskaarten uit aan mensen met een laag inkomen. Met Strippenkaart en Kidskaart krijgen zij korting op allerlei leuke en praktische zaken, zoals zwembaden, theater en in winkels. Vanwege de lockdown konden de regelingen vaak niet gebruikt worden. Daarom wordt de geldigheid verlengd.
 • Gemeenteraad beslist positief over ’Het Stadspark van Apeldoorn’
  27-01-2021 15.05 uur
  Winkelen in de groene Parkstraat? Relaxen in het Griftpark? Wonen in een voormalig winkelpand? Dit zijn enkele plannen die beschreven staan in het ontwikkelperspectief ‘Het Stadspark van Apeldoorn’. De gemeenteraad van Apeldoorn stelde dit ontwikkelperspectief donderdag 21 januari vast. Met dit perspectief als inspiratiebron werken ondernemers, inwoners, investeerders en partners de komende tien jaar aan meer groen in de binnenstad en aan de groei van de Apeldoornse binnenstad.
 • Subsidie collectieve energieprojecten voor Apeldoorners
  27-01-2021 08.50 uur
  Inwoners, bedrijven en organisaties die samen energieprojecten realiseren in de gemeente Apeldoorn, kunnen dit jaar gebruik maken van de subsidieregeling collectieve energieprojecten. Hiermee komt de gemeente tegemoet aan innovatieve ideeën die binnen de gemeente leven.
 • De Grifthof nieuwe groene én blauwe oase in de binnenstad van Apeldoorn
  26-01-2021 08.50 uur
  Apeldoornse beek verrijkt binnenstad en verbetert klimaatadaptatie
 • Wijziging openingstijden fietsenstallingen en parkeergarages door avondklok
  22-01-2021 00.00 uur
  Door de invoering van de avondklok wijzigen de openingstijden van de fietsenstallingen en van de gemeentelijke parkeergarages. De aangepaste tijden voor de parkeergarages gaan in vanaf zaterdag 23 januari. De aangepaste tijden voor de fietsenstallingen gaan per direct in. De wijzigingen gelden zo lang de avondklok ingesteld blijft.

Nieuwsarchief