Ugchelen
Fotograaf: Rob Voss
Ugchelen

Ugchelen is volop in ontwikkeling. De komende tijd staan er verschillende projecten op de planning.  Directe omwonenden informeren we hierover per brief. Op deze pagina ziet u per project wat de plannen zijn en wanneer we deze uitvoeren. 

Projecten in Ugchelen

We willen graag dat Ugchelen een plek blijft waar jong en oud met plezier wonen. Waar ruimte is voor ontmoeting, winkels en recreatie. We richten ons op centrumontwikkeling, zodat Ugchelen een gezond dorpshart houdt. We pakken de openbare ruimte aan en herstellen beken en sprengen.

Op deze pagina staat een overzicht van de diverse projecten die in Ugchelen lopen.

Een overzicht van de wegwerkzaamheden is hier te vinden

Dinsdagavond 28 mei informatiemarkt ‘Ugchelen in ontwikkeling’

Ugchelen is volop in ontwikkeling! Er staan mooie projecten en plannen op de agenda. Het eerste project, de herinrichting van Ugchelen Centrum, is al in uitvoering. Meer projecten zullen hierop volgen. Op 28 mei kunt u hier alles over horen tijdens een informatiemarkt. Uitgangspunt is dat Ugchelen een plek blijft waar het heerlijk wonen, ontmoeten, winkelen en recreëren is en. Voor jong en oud! 

Bent u benieuwd naar wat er op kortere en langere termijn gaat gebeuren in Ugchelen? U bent van harte welkom tijdens de informatiemarkt op dinsdagavond 28 mei. Medewerkers van de gemeente Apeldoorn zullen daar meer vertellen over de plannen en projecten zoals het herinrichtingsproject Ugchelen-Centrum, het groot onderhoud in Ugchelen Noord-Oost, maar ook de herontwikkeling van school de Steenbeek naar sociale huurwoningen. En natuurlijk kunt u hen ook uw vragen stellen. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

 
Datum dinsdag 28 mei 
Tijd 19.00 - 21.00 uur
Locatie Ugchelens Belang, Bogaardslaan 81, grote zaal

Nieuwbouw en ontwikkeling

Apeldoorn is een gemeente in beweging. We onderhouden en ontwikkelen onze stadsdelen en dorpen, waardoor we allemaal zo fijn mogelijk in onze gemeente kunnen wonen, werken en leren. Werk in uitvoering!

Meer informatie

Meer informatie

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten?

Neem contact op

Meer nieuwbouw en ontwikkeling

Uw Reactie
Uw Reactie