Ga naar de homepage

Nieuwe stadsfotograaf gezocht

Vind u het leuk om verschillende kanten van Apeldoorn op de gevoelige plaat vast te leggen?

Mijn Apeldoorn

Meldt u dan aan om de nieuwe stadsfotograaf van Apeldoorn te worden. De stadsfotograaf moet wonen of werken in Apeldoorn en is ambassadeur van de stad. Wilt u meer weten of aanmelden? Kijk dan op Apeldoorn zoekt nieuwe stadsfotograaf


Vanaf augustus 2017 is Medea Huisman voor de duur van 2 jaar benoemd tot stadsfotograaf van Apeldoorn. De stadsfotograaf is ambassadeur van de stad en doet aan stadspromotie voor Apeldoorn als Buitenstad, maar is ook belangrijk voor het cultuurbeleid in het algemeen en de versterking van Apeldoorn als Fotostad in het bijzonder.
Meer informatie over Medea kunt u vinden op www.medeahuisman.nl.
Op https://www.stadsfotograafapeldoorn.nl/ kunt u lezen over haar project Vrije tijd. Aan de hand van een wisselende vraag van Medea kunt u hier u eigen foto’s uploaden.

Naast een stadsfotograaf heeft Apeldoorn ook een stadsdichter. In principe werken zij onafhankelijk van elkaar maar regelmatig wordt ook gezamenlijk werk naar buiten gebracht.


Foto's van Jeroen Taalman

De foto's hieronder zijn gemaakt door Jeroen Taalman, stadsfotograaf van april 2015 tot augustus 2017. Op de website van Jeroen Taalman vindt u meer informatie.

HART VAN ZUID

Hart van Zuid

Hart van Zuid

 Hart van Zuid


PORTRET | TRIKE

Trike


PORTRET | HANS VAN WERVEN

Hans van Werven


PORTRET | HANS Z’N FRIETJE

Hans z´n frietje


PLOEGENPRESENTATIE GIRO

Ploegenpresentatie Giro


GRANDE PARTENZA: FORZA!

Grande partenza: forza!


 OVERDRACHT STADSDICHTER

Overdracht stadsdichter  • Medea HuismanBekijk een grotere versie