Buiten bewegen
Buiten bewegen

Buiten bewegen

De groene omgeving van Apeldoorn nodigt uit tot een actief buitenleven. Maar ook in de stad zijn er voldoende mogelijkheden om in beweging te komen en te ontspannen. Goed voor lichaam en geest!

Bewegen voor iedereen

Een actieve leefstijl zou voor iedereen mogelijk moeten zijn. Daarom is er samenwerking tussen de gemeente Apeldoorn, sportorganisaties, het onderwijs en organisaties op het gebied van welzijn en zorg. Sportservice vervult in de gemeente Apeldoorn hierin een maatschappelijke rol door het stimuleren, voorlichten en organiseren en onder de aandacht brengen van sport en bewegen. Er is een breed aanbod aan sportieve activiteiten voor alle leeftijden en doelgroepen.

Actief genieten

Veel mensen komen naar Apeldoorn om te genieten van wat de stad en de omgeving te bieden heeft. Als inwoner kun je daar natuurlijk ook gebruik van maken. Apeldoorn heeft mooie wandelroutes en veel verschillende fietsroutes om de stad en omgeving te ontdekken.

Sportieve buitenactiviteiten

Voor een sportief dagje uit hoeven Apeldoorners niet ver te reizen. Gemeente Apeldoorn heeft vijf uitdagende bootcamproutes aangelegd. 

Uw Reactie
Uw Reactie