Coördinatiepunt voor Jonge Moeders (CJM)

Als (aanstaande) jonge moeder wil je natuurlijk een goede start maken. Soms is het fijn om daarbij wat hulp te krijgen. Daarvoor kun je terecht bij het Coördinatiepunt Jonge Moeders (CJM), zowel tijdens als na je zwangerschap.

Lees meer

Het CJM biedt ondersteuning aan (aanstaande) tienermoeders en jonge moeders tot en met 23 jaar oud. Het CJM is voor jonge (aanstaande) moeders die wonen in de gemeente Apeldoorn, Voorst, Epe, Heerde of Brummen.

Het CJM onderzoekt samen met jou welke ondersteuning nodig is om een goede start te maken met je kindje. Het CJM kan jou voorzien van informatie en advies. Denk hierbij aan thema’s als zwanger- en ouderschap, financiën, juridische hulp, opvoedingsvragen, wonen en werk en opleiding. Het CJM kan jou ondersteuning bieden, maar indien nodig kan er ook samen met jou gekeken worden welke andere organisatie jou het beste kan ondersteunen bij jouw hulpvraag. De ondersteuning van het CJM is gratis.

Wanneer je behoefte hebt aan (gratis) ondersteuning en antwoorden op je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan je doen door een afspraak te maken via de knop boven aan de pagina, of te bellen met 14 055.

Het CJM geeft ook informatie en advies aan professionals die met jonge moeders werken. Hiervoor kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de gemeente Apeldoorn via telefoonnummer 14 055 of je vraag stellen via de knop bovenaan de pagina. Kies voor inloggen met E-herkenning als u een professional bent.

Uw Reactie
Uw Reactie