In gesprek met de raad

Heeft u een onderwerp wdat u wilt bespreken met leden van de gemeenteraad? Dan kunt u uw onderwerp aanmelden bij de gemeenteraad. 

Om de week kunt u 'in gesprek met de raad'

Heeft u een onderwerp waar de gemeente beleid op zou moeten voeren, en dat u wilt bespreken met leden van de gemeenteraad? Dat kan om de week op donderdagavond kunt u 'in gesprek met de raad'

 

Gesprek aanvragen

Meld uw onderwerp voor 'In gesprek met de raad' aan.

Aanmelden

Hoe werkt 'In gesprek met de raad'? Dat leggen we graag uit.

Meld uw onderwerp aan

'In gesprek met de raad' vindt plaats op donderdagavond (1x per 2 weken) van 19.00 - 19.45 uur in het Stadhuis, Marktplein 1. Ook hoorzittingen maken deel uit van 'In gesprek met de raad'.

U kunt uw onderwerp voor 'In gesprek met de raad' direct aanmelden. U krijgt van ons een ontvangstbevestiging. Als we nog aanvullende vragen hebben dan nemen we contact met u op. Daarna plannen wij uw onderwerp in en krijgt u te horen wanneer, waar en hoe laat u welkom bent. Het kan zijn dat wij uw onderwerp niet in behandeling kunnen nemen. Als dat zo is, krijgt u bericht van ons.

Wij kunnen uw inzending niet in behandeling nemen als ...

  •  uw onderwerp een individueel belang heeft
  • uw onderwerp onlangs in de Politieke Markt Apeldoorn aan de orde is geweest en afgehandeld
  • uw onderwerp verwikkeld is in een belemmerende gerechtelijke of gemeentelijke procedure waardoor raadsleden niet vrijuit over het onderwerp kunnen spreken
  • uw onderwerp ‘onkies’, beledigend is en een commercieel belang heeft
  • uw onderwerp een aanvraag voor een subsidie of een toelichting daarop is
  • uw onderwerp een klacht is. Hiervoor bestaat een klachtenregeling.
Uw Reactie
Uw Reactie