Honden overlast

Heeft u overlast van hondenpoep op de hondenuitlaatplaatsen, van honden die buiten de hondenuitlaatplaatsen los lopen, of zijn er blaf- en bijtincidenten met honden? Dan kunt u dit melden. Er wordt binnen drie werkdagen actie ondernomen.

Lees meer

Poep op hondenuitlaatplaatsen

De gemeente heeft ongeveer 140 plaatsen aangelegd waar u uw hond(en) niet hoeft aan te lijnen en de hondepoep niet hoeft op te ruimen. De gemeente is verantwoordelijk voor het schoonhouden van deze hondenuitlaatplaatsen. Als u hier een klacht of een melding over heeft, dan kunt u deze bij ons indienen. Wij zullen hier zo snel mogelijk actie op ondernemen. In de winterperiode gebeurt dit minder intensief, omdat het gras minder makkelijk te berijden is door de kou.

Poep buiten de hondenuitlaatplaatsen

De gemeente ruimt geen hondenpoep buiten de hondenuitlaatplaatsen. Hondenbezitters moeten hondenpoep zelf opruimen. Toch kan het gebeuren dat u overlast ervaart door hondenpoep. Als u dit meldt, zullen we extra controleren op de door u aangegeven plek en mensen aanspreken die de poep van hun hond niet opruimen.

Bekijk de hondenuitlaatkaart.

Heeft u overlast van honden die buiten de hondenuitlaatplaatsen los lopen, dan kunt u dit melden bij de gemeente. Wij zullen hierop binnen drie werkdagen actie ondernemen.

Meld blaf- en bijtincidenten met honden bij de gemeente. Wij zullen hierop binnen drie werkdagen actie ondernemen.

Heeft u overlast van honden die buiten de hondenuitlaatplaatsen los lopen, dan kunt u dit melden. We zullen binnen drie werkdagen actie ondernemen.

Meld blaf- en bijtincidenten met honden bij de gemeente. We zullen binnen drie werkdagen actie ondernemen.

Uw Reactie
Uw Reactie