Praktische informatie Camping De Marshoeve nummer 2

De gemeente heeft camping De Marshoeve gekocht. Via de informatie op dit prikbord en/ of via e-mail blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. Wat moet er allemaal gebeuren? Wat mag wel, wat kan niet? Ook op Apeldoorn.nl/Marshoeve vindt u meer achtergrondinformatie.

Opzegbrief

In oktober 2023 ontvangen de jaarplaatshuurders een opzegbrief van de huur van de jaarplaats. De jaarplaatshuurders die een vaststellingsovereenkomst willen afsluiten, ontvangen meteen een contractvoorstel.

Voor de overhandiging van de opzegbrief wordt gebruik gemaakt van de inzet van een deurwaarder. De reden daarvoor is dat zij de adressen van de jaarplaatshuurders met behulp van overheidsregisters kunnen controleren, zodat we zeker weten dat de brief bij de juiste persoon terecht komt.

Aanpassing wekelijks spreekuur Stimenz

De beëindiging van de camping roept vragen en emoties op. Wilt u hierover in gesprek? Dan kunt u wekelijks, op donderdagochtend, terecht op het spreekuur van Stimenz. Een maatschappelijk- en juridisch medewerker kunnen u helpen met uw vragen. Ook kunnen ze u, behalve informatie en advies geven, ondersteuning bieden.

Wanneer: donderdagochtenden met ingang van 5 oktober 2023]
Tijdstip: van 10:30 tot 12:00 uur
Plaats: het café van de camping De Marshoeve

Er is een vrije inloop, dus u bent van harte welkom, ook zonder afspraak.

Toezicht

Vanaf 1 oktober 2023 neemt Vigilat het beheer/toezicht op de camping over. Zij nemen onder andere de volgende taken op zich:

  • Gasten/bezoekers te woord staan;
  • Toezicht houden op het terrein;
  • Handelen bij calamiteiten;
  • Eerste aanspreekpunt voor (praktische) vragen.

Kentekenregistratie

Om de toegang op het park beter te regelen, willen we kentekenherkenning gaan gebruiken bij de toegangspoort. Naar verwachting zal dat in de loop van oktober/november zijn. We zullen u dan ook vragen om uw kenteken door te geven voor toegang op de camping. Over de datum dat dit in gebruik genomen gaat worden zullen we u nog informeren.

Jaarbrief

Uiterlijk in november 2023 ontvangen de jaarplaatshuurders de factuur voor de huur van de jaarplaats voor 2024.

Voorzieningen 1 oktober 2023 tot en met 2024

Met ingang van 1 oktober 2023 is het kampeerseizoen voor de camping gesloten. Dit houdt in dat, er zoals ieder jaar, geen gebruik meer gemaakt kan worden van de kampeer- en seizoenplaatsen, het zwembad en de horeca.

Dit houdt in dat de gemeente nog de volgende voorzieningen levert:

  • De gehuurde jaarplaatsen voor recreatief gebruik;
  • Onderhoud van infrastructuur voor leidinggas, elektriciteit en water;
  • Doorleveringen van leidinggas en elektriciteit op nacalculatie;
  • Het leveren van water;
  • Onderhoud groen en wegen. Onderdeel hiervan is dat begroeiing wordt verwijderd indien dit noodzakelijk is voor het weghalen van stacaravans;
  • Toezicht op toegang en gebruik van het terrein.
Uw Reactie
Uw Reactie