Praktische informatie Camping De Marshoeve nummer 4

De gemeente heeft camping De Marshoeve gekocht. Via de informatie op dit prikbord en/ of via e-mail blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. Wat moet er allemaal gebeuren? Wat mag wel, wat kan niet?

Ingebruikname van de nieuwe toegangspoort

Op 6 november jl. is de nieuwe toegangspoort in gebruik genomen. De eerste week zijn toezichthouders langer aanwezig geweest, om eventuele storingen op te vangen. De eerste dagen werden er nog auto’s toegelaten als de toegangspoort niet werkte. Dit was voornamelijk het gevolg van niet opgegeven kentekennummers. Ook bleken enkele kentekens niet juist ingevoerd te zijn.

Tip: soms herkent de camera geen kenteken. Door rechtuit en zo ver mogelijk naar de slagboom op te rijden is de kans op herkenning het grootst.

We danken iedereen voor het getoonde geduld en de samenwerking hierin.

Reglement Camping De Marshoeve

Bij dit bulletin vindt u het reglement voor het recreatieterrein Camping De Marshoeve. We verzoeken u zich te houden aan deze regels. Als er vragen of onduidelijkheden zijn, kunt u terecht bij de projectleider.

Het reglement is ook beschikbaar in de talen Engels en Pools. Hiervoor kunt u terecht bij de receptie als een toezichthouder aanwezig is.

Verhuur voor recreatief gebruik

Camping De Marshoeve is een recreatieterrein dat zich dient te houden aan het bestemmingsplan, waarbinnen ze mag functioneren. Het is gebleken dat huurders van stacaravans op de camping verblijven om andere redenen dan recreatie. Dit is niet toegestaan. De gemeente beraadt zich in haar rol van campingeigenaar over maatregelen hierop te nemen.

Jaarplaats leeg en schoon opleveren

Er liggen op vele jaarplaatsen bielzen. Er is al afgesproken dat u de bestrating mag laten liggen. Nu is ook besloten dat u de bielzen mag laten liggen.

Aanpassing wekelijks spreekuur Stimenz

De afgelopen periode is Stimenz aanwezig geweest met een spreekuur op de donderdagochtend. Hier wordt al enkele weken geen gebruik meer gemaakt. Daarom is besloten dat het wekelijkse spreekuur wordt opgeschort. Als u toch een afspraak wilt maken met Stimenz, dan kunt u bellen met het nummer 088-7846232.

Tarieven elektra en leidinggas 2024

 • De huur per jaarplaats verschilt per jaarplaats en zal 30% lager dan het tarief dat in 2023 is gefactureerd (BTW niet van toepassing)
 • Levering water € 50,00 (inclusief BTW 9%)
 • Elektra
  • Vastrecht elektra € 33,50 (inclusief BTW 21%)
  • Levering elektra € 0,45 per kWh (inclusief BTW 21%)
 • Leidinggas
  • Vastrecht leidinggas € 33,50 (inclusief BTW 21%)
  • Levering leidinggas € 3,25 per m3 (inclusief BTW 21%)

Alleen jaarplaatshuurders die leidinggas gebruiken worden gefactureerd.

 • Milieuheffing € 130,00 (geen BTW)
 • Toeristenbelasting € 110,00 (geen BTW)

De hoogte van dit bedrag is gelijk aan 2023. Alleen niet-ingezetenen van de gemeente Apeldoorn worden hiervoor gefactureerd.

Storingen

Als u een storing wilt melden kunt u:

 • Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur bellen naar 055-5051610.
 • Op zon- en feestdagen tussen 17:00 en 09:00 uur bellen naar 088-4349879.

Afhankelijk van de aard van de storing wordt óf de volgende werkdag actie ondernomen óf er wordt meteen actie ondernomen.

Maakt u voor storingen a.u.b. geen gebruik van de intercom bij de slagboom, want dit leidt slechts in enkele gevallen alleen tot hulp in toegang.

 

Uw Reactie
Uw Reactie