Praktische informatie Camping De Marshoeve nummer 6

De gemeente heeft camping De Marshoeve gekocht. Via de informatie op dit prikbord en/ of via e-mail blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. Wat moet er allemaal gebeuren? Wat mag wel, wat kan niet? Ook op Apeldoorn.nl/Marshoeve vindt u meer achtergrondinformatie.

Opzegbrieven

Inmiddels hebben alle jaarplaatshuurders een opzegbrief ontvangen. Hierin staat dat jaarplaatshuurders per 1 januari 2025 hun gehuurde plek ontruimd moeten hebben. Van enkele huurders hebben we geen adres gevonden in de Bevolkingsadministratie van de gemeente, daarom is voor deze huurders de opzegbrief op de stacaravan geplakt. Ook is deze mededeling opgenomen in de online Staatscourant.

Wilt u uw stacaravan verkopen?

Als u uw stacaravan hebt verkocht, dan moet u dit melden bij de gemeente. U kunt alleen uw eigendom – de stacaravan – verkopen. Het gebruik van de jaarplaats kunt u niet mee verkopen omdat u geen eigenaar bent van de jaarplaats. De jaarplaats is eigendom van de gemeente en zonder toestemming van de gemeente mag een koper geen gebruik maken van de jaarplaats. De gemeente is als grondeigenaar de enige partij die toestemming kan geven voor het gebruik van een jaarplaats op camping De Marshoeve. Voor transacties na 17 april 2023 en dus ook verkopen in 2024 sluiten we geen nieuwe (jaar)contracten meer af. De stacaravan moet na verkoop afgevoerd worden en de jaarplaatshuurder moet de plaats leeg en schoon op (laten) leveren.

Wilt u uw stacaravan laten transporteren?

Stem dit dan eerst af met de projectleider van de gemeente. Zo kunnen we dit in goede banen leiden.

Een afspraak maken met Stimenz

Heeft u hulp of ondersteuning nodig? Dan kunt u terecht bij Stimenz. Voorheen waren zij aanwezig op de camping met een wekelijks spreekuur. Hiervan werd te weinig gebruik gemaakt. Daarom kunt u de medewerkers van Stimenz rechtstreeks bellen als u een afspraak wilt maken. U kunt Stimenz bereiken via telefoonnummer 088-7846232.

Verkoop campinginventaris

De camping moet op 1 januari 2025 helemaal leeg zijn. Daarom starten we de komende maanden met het veilen van campinginventaris. Denk daarbij aan de inventaris van de keuken, het meubilair van het restaurant en een groot deel van de buitenspeeltoestellen. De campinginventaris komt op een online veiling te staan. Als u belangstelling hebt, dan kunt de website onlineveiligmeester.nl raadplegen voor informatie over kijk- en/of verkoopdagen.

Niet opgehaalde post

Het is ons opgevallen dat er post in de brievenbussen blijft liggen. Om die reden zijn we al in november gestart met het stempelen van de datum van bezorging op de poststukken. Daarnaast wordt er nog post afgeleverd voor mensen die, voor zover dat bij ons bekend is, niet meer aanwezig zijn op de camping. Post die langer dan 6 weken blijft liggen, sturen we retour afzender.

Uw Reactie
Uw Reactie