Praktische informatie Camping De Marshoeve nummer 8

De gemeente heeft camping De Marshoeve gekocht. Via de informatie op dit prikbord en/ of via e-mail blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. Wat moet er allemaal gebeuren? Wat mag wel, wat kan niet? Ook op Apeldoorn.nl/Marshoeve vindt u meer achtergrondinformatie.

Vervolg beëindiging camping

Afgelopen weken heeft de gemeente vragen ontvangen over de beëindiging van camping de Marshoeve op 1 januari 2025. Voor meerdere gebruikers van de camping was de brief van de gemeente over de juridische procedure niet helder. Dit heeft bij sommige mensen geleid tot onduidelijkheid en onrust. Wij betreuren dat deze onduidelijkheid is ontstaan.

De afgelopen tijd hebben wij geprobeerd in contact te komen met mensen die vragen en zorgen hebben over het beëindigen van de camping. Helaas hebben wij nog niet iedereen kunnen bereiken. Wij begrijpen de onrust en de behoefte aan meer duidelijkheid over begeleiding en ondersteuning vanuit de gemeente. Heeft u vragen hierover? Laat het ons weten via marshoeve@apeldoorn.nl. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

In juni informeren wij u over het vervolg voor het ontmantelen van de camping. Ook hoort u dan welke begeleiding en ondersteuning u (als eigenaar, verhuurder en huurder van een chalet) tot het einde van het jaar van de gemeente mag verwachten.

Correctie factuur voor gebruik gas en elektra

Helaas is er bij de factuur over de periode van 5 okt ’23 tot 1 jan ’24 een fout gemaakt bij het berekenen van de kosten voor het gebruik van elektriciteit en gas. De oorzaak hiervan is dat de BTW (21%) nogmaals gerekend is over een bedrag waarin de BTW al was verwerkt. Uiteraard zullen we dit corrigeren.

Wij zullen het te veel betaalde bedrag in mindering brengen op de factuur voor de eerste periode van dit lopende jaar. Deze factuur ontvangt u in juni. De meterstanden hiervoor zijn in de eerste twee weken van mei opgenomen.

Gebruik van materieel bij het ophalen van stacaravans

De paden op de camping zijn kwetsbaar. Het gebruik van zwaar materieel voor transport (zoals een telekraan) kan schade opleveren aan de paden en daardoor aan de riolering, gas- en waterleidingen die vaak onder de paden liggen. Dit wordt versterkt door de drassige ondergrond van het terrein.
We willen u daarom vragen om een transporteur alleen licht materieel te laten gebruiken. Bij twijfel kan de transporteur contact opnemen over de mogelijkheden.

Veilig barbecueën op de camping

Het wordt langzaam weer de tijd om te willen barbecueën. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat het barbecueën een smakelijk succes wordt zonder ongelukken:

  • Gebruik houtskool, briketten of gas dat speciaal is bedoeld voor barbecues. Gebruik geen benzine of andere brandbare vloeistoffen om het vuur aan te steken;
  • Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van de barbecue om ongelukken te voorkomen;
  • Laat de kolen of briketten volledig afkoelen voordat je de barbecue onbeheerd achterlaat. Gooi ze niet weg voordat ze volledig zijn uitgedoofd om brandgevaar te voorkomen;
  • Zet een emmer water of een brandblusser in de buurt zodat u snel kunt ingrijpen bij kleine brandjes voordat ze zich verspreiden.

Op het terrein van de camping is open vuur niet toegestaan.

Vragen? Neem contact op met de gemeente via marshoeve@apeldoorn.nl.

Uw Reactie
Uw Reactie