Werken in het ruimtelijk domein

Werken in het ruimtelijk domein

Projecten waarbij je de ruimte krijgt, die stedelijk én landelijk van aard zijn. En die een duurzame toekomst vormen voor onze stad. Je bent een specialist op jouw vakgebied. Je bijt je vast in complexe dossiers en werk samen met andere specialisten aan innoverende projecten. Zo werk je tegelijk aan onze en je eigen ambities.

Lees meer

 

Werken voor Apeldoorn Ruimtelijk Domein

Apeldoorn heeft grote plannen en is volop in ontwikkeling. Zo gaan we bijvoorbeeld naar minimaal 180.000 inwoners en bouwen we aan meer groen met behoud van onze rijke geschiedenis. Wat dit betekent voor jou als specialist binnen het thema Ruimte?

Alvast een kijkje achter de schermen? Collega’s Roelof, Patrick en Symone vertellen over werken bij (en aan) Apeldoorn.

Ruimte

Dit is jouw vakgebied én die van ons als werkgever. Want jij krijgt alle ruimte om te doen waar je goed in bent en om nog beter te worden in je wat je doet. Leren en ontwikkelen staat bij gemeente Apeldoorn centraal.

Betrouwbaarheid

Gave projecten en een dynamisch speelveld binnen een betrouwbare organisatie. Je werkt niet alleen aan vandaag of morgen, maar samen gaan we voor de toekomst.

Vitaliteit

Of het nou gaat om ons carrièrecentrum of sportactiviteiten die georganiseerd worden: vitaliteit staat bij ons hoog op de agenda. Ren of juich je de volgende midwintermarathon met ons mee?

Diversiteit

We bouwen met en op elkaar. Ieder heeft zijn eigen expertise en dat maakt onze organisatie zo sterk. Daarnaast zijn onze projecten zowel stedelijk als landelijk van aard en dat maakt ons divers én uniek.

En er is meer

Tuurlijk kan je rekenen op een goed salaris, een IKB van 17,45% bovenop je salaris en een goed pensioen, leuke collega's, groeikansen, opleidingsbudget em veel meer.

Onze plannen

  • Gemeente Apeldoorn groeit door naar minimaal 180.000 inwoners, met oog voor versterking van de fysieke kwaliteit van de stad, de dorpen en het buitengebied.
  • De Spoorzone en Kanaalzone krijgen een ander gezicht, met woon- en werkmilieus waarbij we ook de hoogte in gaan.
  • Er komen buiten het huidige stedelijke gebied nieuwe duurzame, groene en slimme woongebieden met woningen voor iedereen.
  • De binnenstad krijgt meer groen en water, is klimaatbestendig en stukken mooier met herstel van zijn 19e-eeuwse glorie.
  • De bereikbaarheid van Apeldoorn met zijn centrale liggen willen we behouden en versterken met slimme vervoersvormen op het terrein van openbaar vervoer en hubs.
  • We versterken onze Veluwse natuur als de unieke toeristische toplocatie van Nederland.
  • Natuurherstel kan alleen als we onze stikstof-uitstoot flink reduceren, daarmee maken we ook ruimte voor het bereiken van onze ambities.

Maak kennis met de afdelingshoofden

Wil je aftasten of er binnen onze uitdagingen een rol voor jou is weggelegd? Bel of mail vrijblijvend met het afdelingshoofd van jouw vakgebied. We maken graag kennis met je

Uw Reactie
Uw Reactie