Homepage Apeldoorn.
Voor jouw eigen ambities
én die van Apeldoorn

Apeldoorn heeft grote plannen en is volop in ontwikkeling. Zo gaan we bijvoorbeeld naar minimaal 180.000 inwoners en bouwen we aan meer groen met behoud van onze rijke geschiedenis. Wat dit betekent voor jou als specialist binnen het thema Ruimte? Jij werkt aan projecten waar je de ruimte krijgt, die stedelijk én landelijk van aard zijn en een duurzame toekomst vormen voor inwoners en ondernemers van Apeldoorn. Jij bent dé specialist binnen jouw vakgebied die onze ambities waar kan maken. En die van jezelf natuurlijk. Want door je vast te bijten in complexe dossiers en samen te werken met echte vakspecialisten aan innoverende projecten, werk jij ook aan jouw eigen ambities.

Bekijk de video!

Alvast een kijkje achter de schermen? Collega’s Roelof, Patrick en Symone vertellen over werken bij (en aan) Apeldoorn.

Onze Plannen

  • Gemeente Apeldoorn groeit door naar minimaal 180.000 inwoners, met oog voor versterking van de fysieke kwaliteit van de stad, de dorpen en het buitengebied.
  • De Spoorzone en Kanaalzone krijgen een ander gezicht, met woon- en werkmilieus waarbij we ook de hoogte in gaan.
  • Er komen buiten het huidige stedelijke gebied nieuwe duurzame, groene en slimme woongebieden met woningen voor iedereen.
  • De binnenstad krijgt meer groen en water, is klimaatbestendig en stukken mooier met herstel van zijn 19e-eeuwse glorie.
  • De bereikbaarheid van Apeldoorn met zijn centrale liggen willen we behouden en versterken met slimme vervoersvormen op het terrein van openbaar vervoer en hubs.
  • We versterken onze Veluwse natuur als de unieke toeristische toplocatie van Nederland.
  • Natuurherstel kan alleen als we onze stikstof-uitstoot flink reduceren, daarmee maken we ook ruimte voor het bereiken van onze ambities.

En er is meer

Tuurlijk kan je rekenen op een goed salaris, een IKB van 17,45% bovenop je salaris en een goed pensioen. Daarboven komt ook nog eens het volgende.

Stadhuis

Ruimte

Ruimte is jouw vakgebied én die van ons als werkgever. Want jij krijgt alle ruimte om te doen waar je goed in bent en om nog beter te worden in je wat je doet. Leren en ontwikkelen staat bij gemeente Apeldoorn centraal.

Betrouwbaarheid

Gave projecten en een dynamisch speelveld binnen een betrouwbare organisatie. Je werkt niet alleen aan vandaag of morgen, maar samen gaan we voor de toekomst.

Vitaliteit

Of het nou gaat om ons carrièrecentrum of sportactiviteiten die georganiseerd worden: vitaliteit staat bij ons hoog op de agenda. Ren of juich je de volgende midwintermarathon met ons mee?

Diversiteit

We bouwen met en op elkaar. Ieder heeft zijn eigen expertise en dat maakt onze organisatie zo sterk. Daarnaast zijn onze projecten zowel stedelijk als landelijk van aard en dat maakt ons divers én uniek

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar alle plannen van gemeente Apeldoorn? En wil je aftasten of er binnen deze uitdagingen een rol voor jou is weggelegd? Bel of mail vrijblijvend met het afdelingshoofd van jouw vakgebied. We maken graag kennis met je!