Beheer en Onderhoud zoekt aanpakkers!

Beheer en Onderhoud zoekt aanpakkers!

Weet jij van aanpakken? En steek jij letterlijk graag de handjes uit de mouwen voor Apeldoorn? Je werkt graag buiten en samen met anderen? Dan zoeken wij jou! Met jouw inzet houden we Apeldoorn veilig en netjes. Met of zonder ervaring: er is altijd wel iets wat bij jou past.

Lees meer

 

Werken voor Apeldoorn Beheer en Onderhoud

Bij Beheer en Onderhoud werken 400 collega’s aan het Apeldoorn van morgen. Naast dat we de buitenruimte netjes en veilig te houden, werken we ook aan thema’s als klimaatadaptatie en circulariteit. Ruim 80% van de collega’s werkt buiten, bijvoorbeeld in het groen of aan de weg, Samen gaan we voor het beste en mooiste resultaat. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Solliciteer dan snel.

Marcel staat met een collega op de werkvloer bij verkeersborden en kijkt ons recht in de ogen.
Marcel, meewerkend voorman: “Ik voel mij een vrij man bij gemeente Apeldoorn. Ik krijg veel vertrouwen in mijn werk en ik krijg er veel voor terug. Van inwoners, maar ook van de medewerkers die ik begeleid. Nu ik bij de gemeente werk, hoef ik niet meer van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat door het hele land te werken. Ik werk nu in een mooie, groene stad dichtbij huis. Dat is mij veel waard.” Foto: Rob Voss
Sebastiaanstaat met een bladblazer in de park tussen de bladeren en kijkt ons recht in de ogen.
Sebastiaan, meewerkend voorman: “Ik heb 13 jaar op kantoor gewerkt voordat ik begon met een BBL opleiding bij gemeente Apeldoorn. Ik kon het vak leren en werken tegelijk, dat is natuurlijk perfect! Nu ben ik veel buiten bezig, kom in heel Apeldoorn en doe dankbaar werk voor de inwoners. Het geeft veel voldoening om de omgeving veilig en mooi achter te laten. Dat doe ik samen met een hecht en gezellig team.” Foto: Rob Voss

Geen ervaring, wel passie?

Wil je aan het werk op het gebied van bossen, natuur, groen of grijs? Start als BBL student bij gemeente Apeldoorn. Voor meer informatie neem contact op met Mark Broekhuis via m.broekhuis@apeldoorn.nl.

Vakmensen
Jij werkt in een gezellig en betrokken team. Samen met collega’s die dezelfde passie hebben als jij.

Goede werkgever
Stabiliteit, goed materiaal en goede arbeidsvoorwaarden. Daar kan je op rekenen bij gemeente Apeldoorn.

Doorgroeien en ontwikkelen
Doorgroeien naar een andere functie? Een cursus of opleiding volgen? Bij ons kan het.

Divers
Groen en grijs: Apeldoorn heeft alles. De gemeente wordt de komende jaren nóg groener. Help je mee?

Uw Reactie
Uw Reactie