Werken bij beheer en onderhoud

Werken bij beheer en onderhoud

De openbare ruimte veilig, toegankelijk, klimaatbestendig en gezond houden. Jij werkt eraan mee bij Beheer & Onderhoud van gemeente Apeldoorn. Met of zonder ervaring: er is altijd wel iets wat bij jou past.

Lees meer

 

Werken voor Apeldoorn Beheer en Onderhoud

Wil je aan het werk op het gebied van bossen, natuur, groen of grijs? We zoeken collega's die zich samen met een hecht team inzetten voor het beste en mooiste resultaat. Want samen maken we Apeldoorn. Doe je met ons mee?

Marcel staat met een collega op de werkvloer bij verkeersborden en kijkt ons recht in de ogen.
Marcel, meewerkend voorman: “Ik voel mij een vrij man bij gemeente Apeldoorn. Ik krijg veel vertrouwen in mijn werk en ik krijg er veel voor terug. Van inwoners, maar ook van de medewerkers die ik begeleid. Nu ik bij de gemeente werk, hoef ik niet meer van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat door het hele land te werken. Ik werk nu in een mooie, groene stad dichtbij huis. Dat is mij veel waard.” Foto: Rob Voss
Sebastiaanstaat met een bladblazer in de park tussen de bladeren en kijkt ons recht in de ogen.
Sebastiaan, meewerkend voorman: “Ik heb 13 jaar op kantoor gewerkt voordat ik begon met een BBLopleiding bij gemeente Apeldoorn. Ik kon het vak leren en werken tegelijk, dat is natuurlijk perfect! Nu ben ik veel buiten bezig, kom in heel Apeldoorn en doe dankbaar werk voor de inwoners. Het geeft veel voldoening om de omgeving veilig en mooi achter te laten. Dat doe ik samen met een hecht en gezellig team.” Foto: Rob Voss

Geen ervaring, wel passie?

Wil je aan het werk op het gebied van bossen, natuur, groen of grijs? Start als BBL student bij gemeente Apeldoorn.

Vakmensen
Jij werkt in een gezellig en betrokken team. Samen met collega’s die dezelfde passie hebben als jij.

Goede werkgever
Stabiliteit, goed materiaal en goede arbeidsvoorwaarden. Daar kan je op rekenen bij gemeente Apeldoorn.

Doorgroeien
Doorgroeien naar een andere functie? Een cursus of opleiding volgen? Bij ons kan het.

Divers
Groen en grijs: Apeldoorn heeft alles. De gemeente wordt de komende jaren nóg groener. Help je mee?

Loop een dag mee

Twijfel je of een baan bij Beheer & Onderhoud bij jou past? Kom een dag met ons meelopen! Stuur een mail aan afdelingshoofd Michiel Bruins en laat weten dat je dit graag wil. Dan plannen we een dag.

Uw Reactie
Uw Reactie