Meldpunt Sociaal: als u vastloopt bij (jeugd)zorg

De uitvoering van (jeugd)zorg, maatschappelijke ondersteuning en participatie is mensenwerk; soms gaat er iets mis. Meldpunt Sociaal: als u vastloopt bij Jeugd, Zorg, Welzijn en Activering en Inkomen en u vindt geen oplossing met de zorgverlener en/of gemeenteambtenaar.

Lees meer

De gemeente heeft er nieuwe taken bijgekregen op het gebied van de jeugdzorg, maatschappelijke ondersteuning en zorg en participatie van mensen met een beperking. Hierdoor heeft de gemeente haar dienstverlening uitgebreid en aangepast aan deze nieuwe situatie. Medewerkers van de gemeente komen daarbij ook voor nieuwe uitdagingen te staan.

Daar waar mensen werken, worden ook fouten gemaakt. We leren van onze fouten om het vervolgens beter te doen. Daarom is het belangrijk dat u het ons meldt, als u bijvoorbeeld vast loopt in regelingen rondom zorg en uitkering en u kunt het niet oplossen met de betreffende zorgverlener en/of ambtenaar in de gemeentelijke organisatie. Neem dan contact op met het Meldpunt Sociaal van de gemeente. Stuur een e-mail naar: meldpuntsociaal@apeldoorn.nl of bel met 14 055 en vraag naar het Meldpunt Sociaal.

Let op!

Ziet u iets dat de gemeente moet (laten) opruimen, schoonmaken of herstellen? Dan kunt u dit bij ons melden.

Uw Reactie
Uw Reactie