Buurt en woonzorgcentrum Matenhof verbinden met optreden Karin Bloemen

Karin Bloemen gaf donderdag 30 mei een optreden in woonzorgcentrum de Matenhof in de Maten. Bewoners van het zorgcentrum en omwonenden konden de voorstelling bekijken. Het optreden is een initiatief van medewerkers van Stichting KleinGeluk, met een bijdrage door de gemeente vanuit de initiatievenregeling.

Anja Prins, wethouder participatie, was enthousiast: “Dit soort initiatieven zorgen voor enorme verbinding in de wijk. Samen naar muziek luisteren, samen genieten en vooral samen zijn. Dit is precies wat we willen bereiken met onze initiatievenregeling. Ik ben trots op onze Apeldoorners dat ze op deze bijzondere manier bijdragen aan de gemeenschap.”

Stichting KleinGeluk wil met dit soort initiatieven in de Matenhof meer verbinding met de buurt creëren. Deze evenementen brengen mensen samen om te genieten van muziek en elkaar beter te leren kennen.

Heeft u een goed idee? Doe er iets mee!

Heeft u ook een idee om uw buurt mooier of socialer te maken? Kijk op www.apeldoorn.nl/goedidee om te zien of jouw idee in aanmerking komt voor een bijdrage van de gemeente.

Inspiratietour wethouder Anja Prins

Wethouder Prins gaat op inspiratietour door Apeldoorn om goede ideeën op te halen en inspiratie te bieden. Eens per maand is zij met haar team van initiatievenmakelaars ergens in Apeldoorn te vinden om meer informatie te geven over de verschillende regelingen van de gemeente. Via haar sociale mediakanalen kunt u zien waar en wanneer zij en haar team aanwezig zijn.

Uw Reactie
Uw Reactie