Wethouder Anja Prins opent de nieuwe Samen055 locatie
Fotograaf: Rob Voss

Nieuw Samen055-gebouw voor Apeldoorn-West feestelijk geopend

De Samen055-locatie voor Apeldoorn-West is verhuisd naar de Dokter Rodbardlaan 5 in de wijk Julianakwartier. Het gebouw werd woensdag feestelijk geopend door wethouder Anja Prins met een korte toespraak en vrolijke confettikanonnen. Op de nieuwe locatie kunnen inwoners van Apeldoorn-West terecht met vragen rondom zorg, werk, inkomen en opvoeden.

Een ballonnenkunstenaar zorgde voor lachende gezichten. Livemuziek en een knutseltafel maakten de opening extra feestelijk voor jong en oud. Op de gloednieuwe locatie is er elke maandag inloopspreekuur van 14:00-16:00 uur. Hier kunt u zonder afspraak even binnenlopen bij de Samen055-medewerkers. Ook het Centrum voor Jeugd en Gezin is verhuisd (van de Asselsestraat 280) naar deze nieuwe plek.

Ruimte voor het gesprek

Het nieuwe Samen055-gebouw is centraal gelegen in de nieuwe wijk Julianakwartier. Wethouder Anja Prins: “We zijn enorm trots op ons nieuwe gebouw. Het is een mooie uitvalsbasis voor onze Samen055-medewerkers om de wijk in te trekken én het geeft ruimte voor het gesprek met inwoners die graag ondersteund willen worden. Bijvoorbeeld als er sprake is van geldzorgen of bij vragen over opvoeden.”

Gezondheid, geld, opvoeden of relaties

Samen055 bestaat uit verschillende organisatie die met elkaar samenwerken: het CJG, MeeSamen, Stimenz, Don Bosco en Zuid Doet Samen. Bij Samen055 loop je binnen met vragen over zorg, werk, inkomen of opvoeden. Medewerkers luisteren en denken mee over een plan of oplossing voor de vragen van inwoners op sociaal gebied. Op Samen055.nl vind je meer informatie over de vier Samen055-plekken in de Apeldoorn-Noord, -Zuid, -Oost en -West.

Openingshandeling
De openingshandeling Fotograaf: Rob Voss
Samen055 West aan de Rodbardlaan 5
Samen055 West aan de Rodbardlaan 5 Fotograaf: Rob Voss
Uw Reactie
Uw Reactie