Fotograaf: Rob Voss

Zet u uw klimaatvriendelijke tuin in de kijker?

Bent u trots op uw tuin en wilt u ontdekken of u nog iets kunt verbeteren op het gebied van klimaat en natuur? Is uw tuin een inspirerend voor anderen? Dan nodigt de gemeente Apeldoorn u uit om mee te doen met de actie ‘Tuin in de Kijker’, onderdeel van de Nationale Klimaatweek.

Welke natuurvriendelijke en klimaatvriendelijke tuinen zijn er al in Apeldoorn? En hoe kunnen ze als voorbeeld dienen voor anderen? Daar kunnen we maar op één manier achter komen: we vragen onze inwoners om mee te doen aan de actie ‘Tuin in de Kijker’. Daarmee willen we inwoners van de gemeente Apeldoorn en hun klimaatadaptieve en natuurvriendelijke tuin in het zonnetje zetten.

Hoe werkt het?

Als u dit bekend in de oren klinkt, dan nodigen we u graag uit om deel te nemen aan deze actie. Meedoen kan eenvoudig via apeldoorn.nl/tuinindekijker. Hier vindt u meer informatie en de spelregels voor de actie.

Nationale klimaatweek

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. De winnaar wordt op 1 november tijdens het tweede Klimaatcafé bekendgemaakt. Dit is een van de activiteiten in Apeldoorn tijdens de Nationale Klimaatweek. Die vindt plaats van 30 oktober tot en met 5 november. Bekijk op onze klimaatweek webpagina, wat er in de gemeente Apeldoorn allemaal wordt georganiseerd. 

Uw Reactie
Uw Reactie