Zorg, ict, toerisme, logistiek, clean tech en een hoogwaardige maakindustrie van grote en middelgrote bedrijven tot zzp-ers vinden hun plek in Apeldoorn

Een goed ondernemersklimaat

Apeldoorn is door zijn centrale ligging een ideale plek om uw onderneming te vestigen. Minder bekend over Apeldoorn is dat Apeldoorn ook een ondernemende stad en banenmotor van de regio is.

Naast “even Apeldoorn bellen” Centraal Beheer Achmea zijn er meerdere regionale en landelijke hoofdkantoren, zoals de Belastingdienst, het Kadaster en Remeha. Daarnaast heeft Apeldoorn een heel diverse economie, met een clustering op het gebied van zorg, IT, toerisme, logistiek, techniek en een hoogwaardige maakindustrie bestaande uit grote en middelgrote bedrijven tot zzp'ers. Deze bedrijven zijn belangrijk voor Apeldoorn. Apeldoorn wil hen ondersteunen in hun ontwikkeling.

Intensieve samenwerking

De organisatiegraad en samenwerking tussen bedrijven, overheid en instellingen is goed. Voorbeelden van samenwerkingen zijn het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering en NewTechPark.

Via een intensieve samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid en de kennisinstellingen wordt er bijvoorbeeld actief gezocht naar mogelijkheden om jong hoogopgeleiden vast te houden of naar de regio te trekken. Apeldoorn heeft een zeer brede economische basis van hoogwaardige bedrijven in verschillende sectoren, waarbij kennis, betrouwbaarheid en vakmanschap voorop staat. De toepassing van kennis en innovatie staat hierbij centraal. Apeldoorn heeft ook meerdere locaties die zeer geschikt zijn voor zakelijke congressen en bijeenkomsten.

Citymarketing

Citymarketing wordt verzorgd door Apeldoorn Partners, om zo de lokale economie van Apeldoorn te versterken.

Uw Reactie
Uw Reactie