Maak van uw idee een krachtige onderneming in Apeldoorn! Meld u aan voor het Start-up Impact Programma.

Bent u een enthousiaste ondernemer die klaar is om het verschil te maken? Wilt u uw ideeën omzetten in plannen met een sociale of duurzame impact op de Apeldoornse samenleving? Dan is het start-up programma 'Impact ondernemen in Apeldoorn' iets voor u!

Dit is een uniek programma, speciaal ontworpen om startende ondernemers, organisaties en bewoners te inspireren en te begeleiden bij het ontwikkelen van hun plannen. We zoeken naar ondernemingen die kansen zien voor leren, werken en inkomen voor de inwoners van Apeldoorn. Denk aan bijvoorbeeld ideeën over duurzaamheid, circulariteit en initiatieven voor wijkbedrijven, buurtwerkplaatsen en coöperatieve zorgvormen.

Geef u voor 1 april op en dan neemt de gemeente contact met u op om het idee verder te bespreken. Uit alle inzendingen zal de gemeente de acht meest veelbelovende plannen kiezen. Deze ondernemers krijgen een op maat gemaakte training, die begint in april. Bekijk het volledige programma op deze pagina. Samen met experts zullen zij hun ideeën verder uitwerken tot goed onderbouwde businesscases. En dan komt het spannende slot moment: uiteindelijk zullen zij hun cases pitchen voor een gespecialiseerde vakjury tijdens een feestelijke finale. De beste drie winnen een stimuleringsprijs.

Gemeente Apeldoorn organiseert dit start-up programma met hulp van het SDG House Stedendriehoek en Ondernemershuis Deventer. Samen zorgen we ervoor dat uw onderneming de beste start krijgt en klaar is om een positieve verandering teweeg te brengen in onze prachtige stad.

Klinkt dit als een kans die u niet wilt missen? Meld u dan nu aan door een e-mail te sturen naar r.smit-veld@ondernemershuis-deventer.nl. Grijp deze unieke gelegenheid aan om uw ondernemersdroom waar te maken en impact te creëren in Apeldoorn.

Uw Reactie
Uw Reactie