Het vernieuwde Paleis Het Loo
Fotograaf: Paleis Het Loo
Het vernieuwde Paleis Het Loo

Het Apeldoorns paleisweekend - 3, 4 en 5 november 2023

Na een grote verbouwing van vijf jaar heeft Paleis Het Loo op 22 april de deuren weer geopend en het schittert in volle glorie!! De gemeente en Paleis Het Loo willen dit prachtige resultaat graag met u delen! Daarom nodigen we u van harte uit om gratis het vernieuwde Paleis Het Loo te bezoeken

Het is niet meer mogelijk om tickets te bestellen.

Gratis bezoek aan Paleis Het Loo

Gemeente Apeldoorn en Paleis Het Loo organiseren samen dit speciale weekend voor alle inwoners van Apeldoorn. Op 3, 4 en 5 november kunt u gratis een bezoek brengen aan het paleis, de prachtige tuinen en het sfeervolle stallenplein van Paleis Het Loo. Ook treden diverse Apeldoornse verenigingen voor u op, wat dit weekend tot een echt Apeldoorns feest maakt!

Gratis tickets

We zijn trots op de prachtige verbouwing van het paleis. Daarom stellen we 5000 tickets per dag beschikbaar voor onze inwoners. Wilt u hier gebruik van maken? Wacht  niet te lang met bestellen, want op is echt op!

Hoe kunt u tickets bestellen?

Het is niet meer mogelijk om tickets te bestellen.

Tips voor uw bezoek

  • Download de Paleis Het Loo app in de appstore of Playstore op uw telefoon.
  • Neem een koptelefoon of “oortjes” mee van uw telefoon mee voor de audiotour in het paleis (er zijn deze dagen geen audioapparaten te huur in het paleis).
  • Download het audioverhaal via de app op uw telefoon. Met uw koptelefoon/oortjes kunt u tijdens uw bezoek in alle kamers van het Paleis het verhaal volgen.
  • Voordat u in het paleis bent, moet u eerst ongeveer 15 minuten wandelen. Kom dus op tijd!
  • Wij vragen u zoveel mogelijk op de fiets te komen. Als dat niet kan, zijn er ook parkeerplekken voor de auto. U kunt een parkeerkaart kopen bij de kassa van Paleis Het Loo. Parkeren op deze speciale dagen kost € 5,-.

Bekijk de veelgestelde vragen

Het Paleis vanuit de tuin
Het Paleis vanuit de tuin Fotocredits: Paleis Het Loo
Boventuin met Koningssprong
Boventuin met Koningssprong Fotocredits: Paleis Het Loo

Ontspanning en cultuur

Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe en een prima uitvalsbasis door de groene omgeving en de vele attracties en verblijfslocaties op de mooie Veluwe.

Meer informatie

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op via cultuur-erfgoed@apeldoorn.nl

Uw Reactie
Uw Reactie