Op vrijdag 2 februari startte en eindigde de Night Run onder de gloednieuwe Markthal. Dit was dan ook meteen een goed moment voor de oplevering van de hal. Burgemeester Ton Heerts stond daar bij stil. Fotograaf: Rob Voss

De Markthal is klaar voor gebruik!

De oplevering van de markthal op het Marktplein is vrijdag 2 februari gevierd met de start van de Night Run. Maar liefst 1.600 deelnemers gaven dit bijzondere moment letterlijk kleur.

De Night Run startte en eindigde dit jaar onder onze gloednieuwe Markthal. Dit was dan ook meteen een goed moment voor de oplevering. Burgemeester Ton Heerts stond daar bij stil samen met de eigenaar van bouwbedrijf Draisma Bouw, Tom Draisma. Met een druk op de knop was de Markthal officieel klaar voor gebruik. Dit was ook meteen het startschot voor de 1.600 kleurrijk uitgedoste lopers. Na een route van 4 km dwars door de binnenstad werden zij weer feestelijk ontvangen onder de Markthal en kregen zij een medaille van wethouders Sunita Biharie, Peter Messerschmidt, Anja Prins en Marco Wenzkowski. Een mooi eerste evenement onder de hal.

Lopers van de Nightrun komen binnen onder de Markthal
Lopers van de Nightrun komen binnen onder de Markthal Fotograaf: Rob Voss
Overzicht Nightrun onder Markthal
Overzicht Nightrun onder Markthal Fotograaf: Rob Voss

Evenement onder de Markthal organiseren?

Nu het eerste evenement onder de hal een feit is, is deze klaar voor gebruik. Heeft u interesse om iets te organiseren onder de Markthal? Op www.apeldoorn.nl/evenementenvergunning vindt u alle informatie over de benodigde vergunningen. Voor aanvragen kunt u contact opnemen met markthal@apeldoorn.nl.

Uw Reactie
Uw Reactie