Foutgeparkeerde fietsen in de binnenstad worden vanaf 25 juli naar het nieuwe fietsdepot aan de Mariastraat 30 gebracht. Fotograaf: Rob Voss

Fietsdepot Paslaan verhuist naar Mariastraat

In de binnenstad geldt een fietsparkeerverbod. Bent u uw fiets kwijt en stond die buiten een stalling, vak (deze zijn aangegeven met witte randen) of rek geparkeerd? Dan is uw fiets misschien weggehaald. In dat geval kunt u uw fiets tegen een vergoeding weer ophalen.

Foutgeparkeerde fietsen die de gemeente verwijdert, worden vanaf 25 juli naar het nieuwe fietsdepot gebracht aan de Mariastraat 30. Dit is het voormalige pand van de Bristol op de hoek van de Nieuwstraat. De ingang bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Die bereikt u via de steeg aan de Nieuwstraat.

U kunt uw verwijderde fiets vanaf 25 juli niet langer ophalen in het fietsdepot aan de Paslaan. Ook eerder verwijderde fietsen worden vanaf 25 juli naar het nieuwe fietsdepot aan de Mariastraat gebracht. Het fietsdepot aan de Mariastraat heeft per week wisselende openingstijden. Wilt u uw fiets ophalen, maar is het depot gesloten? Neem voor de openingstijden contact op via het telefoonnummer 14 055.

Meer informatie over het fietsdepot leest u op Fiets weg?

Uw Reactie
Uw Reactie