U zocht naar: zaden

Er zijn geen resultaten gevonden voor "zaden". Onderstaande resultaten voor "zaken".

15 resultaten
 • Gemeente Apeldoorn: begrip voor uitspraak in bijstandszaak

  19-1-2024NieuwsberichtDeze week kwam in het nieuws dat de Centrale Raad van Beroep uitspraak gedaan heeft in een zaak over een inwoonster van Apeldoorn die bijstand moest terugbetalen omdat ze te weinig geld uitgaf aan levensonderhoud.

 • Autoverhuur Bultman krijgt predicaat Hofleverancier

  7-5-2024NieuwsberichtHet Apeldoornse familiebedrijf Autoverhuur Bultman heeft op 13 mei uit handen van burgemeester Ton Heerts het predicaat Hofleverancier gekregen. Het bedrijf is opgericht in 1923 en heeft ook filialen in Deventer, Zwolle, Harderwijk en Emmeloord.

 • De Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging treden op 1 januari 2024 in werking

  5-10-2023NieuwsberichtOp 1 januari 2024 treden de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen in werking. Dat brengt verandering mee in onder meer de vergunningverlening en het herzien van het omgevingsplan. Wilt u rond deze periode een vergunning of een wijziging bestemmingsplan aanvragen? Dan is dit bericht belangrijk voor u. Er gaan namelijk een aantal zaken wijzigen.

 • Seismisch onderzoek veroorzaakt trillingen

  20-10-2023NieuwsberichtEnergie Beheer Nederland (EBN) doet ten oosten van de A50 tot 3 november seismisch onderzoek in de ondergrond voor aardwarmte. Bewoners in Apeldoorn-Oost kunnen hiervan tot in de avond trillingen ervaren en zachte ontploffingen horen. Meer informatie of vragen over dit onderzoek van EBN kunt u terecht op de website scanaardwarmte.nl van EBN.

 • Een hanger aan uw PMD-container? Dit is wat het betekent

  5-4-2024NieuwsberichtGemeente Apeldoorn en Circulus starten een campagne over PMD-afval. Naast uitleg over wat wel en niet in de PMD-container thuishoort, voert Circulus tussen 8 april en 30 mei ook inspecties uit op de inhoud van de containers. Let daarom goed op wat u in het PMD-afval gooit.

 • Nieuwe woningen in zuidrand van Apeldoorn lijken haalbaar

  26-10-2023NieuwsberichtDe bouw van nieuwe woningen in de zuidrand lijkt haalbaar. Vanwege de woningnood is de gemeente Apeldoorn op zoek naar nieuwe en creatieve oplossingen voor het versneld bouwen van woningen. Eén van de oplossingen daarvoor is het bouwen van mooie en betaalbare tijdelijke woningen. Onder de naam Host-City is de afgelopen maanden onderzocht of dit project aan de zuidrand van Apeldoorn kans van slagen heeft. “De uitkomst van het onderzoek is dat het project haalbaar is”, zegt projectwethouder Henk van den Berge, “al zijn er nog wel enkele uitdagingen.”

 • Symone de Bruin per 1 juni nieuwe gemeentesecretaris

  21-3-2023NieuwsberichtSymone de Bruin is per 1 juni 2023 de nieuwe algemeen directeur/gemeentesecretaris van Apeldoorn. Zij werkt al enige tijd binnen de gemeente. Sinds 2019 was zij lid van de directie als concerndirecteur.

 • Nieuwe fase ondergrondse hoogspanningsverbinding De Maten

  27-2-2024NieuwsberichtEr zijn ruimte en mogelijkheden om de hoogspanningsverbinding in De Maten ondergronds te brengen. Dat blijkt uit de eerste onderzoeken door TenneT, in opdracht van gemeente Apeldoorn. Die hebben geleid tot een basisontwerp voor dit traject.

  Hoogspanningsverbinding
 • Rijk investeert miljoenen in Kanaalzone Noord

  25-4-2024NieuwsberichtApeldoorn ontwikkelt. De gemeente groeit de komende jaren naar minimaal 180.000 inwoners. Een groot gedeelte van de nieuwe woningen die nodig zijn moeten komen in de binnenstad, de spoorzone en de kanaalzone. Gemeente Apeldoorn ontvangt een bijdrage van het rijk van maar liefst 18 miljoen euro voor woningbouwontwikkeling in Kanaalzone Noord. De gemeente deed hiervoor een aanvraag bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Met de subsidie ondersteunt het Rijk gemeenten bij het bouwen van betaalbare nieuwbouwwoningen.

 • Hoog water? Dit is wat u kunt doen

  28-12-2023NieuwsberichtDoor de vele regenval van de laatste tijd staat het grondwaterpeil erg hoog in Nederland. Hierdoor zijn de waterstanden in de rivieren en beken veel hoger dan normaal.

  Sluis in het kanaal
Uw Reactie
Uw Reactie