Omnisport
Fotograaf: Gemeente Apeldoorn

Europese Kampioenschappen Indoor Atletiek 2025 komen naar Apeldoorn

De spanning stijgt nu het nog één jaar duurt voordat de Europese Kampioenschappen Indoor Atletiek in 2025 in Apeldoorn plaatsvinden. Van 6 t/m 9 maart 2025 zal de Europese top strijden in Omnisport om de titels. En de kaartverkoop gaat hard, dus wees er snel bij.

Het EK Indoor Atletiek loopt van donderdag 6 maart tot en met zondag 9 maart. De avondsessies van vrijdag, zaterdag en zondagavond zijn nu al helemaal uitverkocht.  Voor wie dit evenement niet wil missen, raden wij aan om snel een kijkje te nemen op de officiële site van het EK indoor atletiek.

Volop activiteiten in aanloop naar het evenement

Naast de wedstrijden worden er in de aanloop naar het evenement veel activiteiten georganiseerd, variërend van sportieve tot culturele en maatschappelijke activiteiten. Zo zullen er sportieve spellen plaatsvinden op het Marktplein tijdens de buitenspeeldag, en een bijzondere editie van de Midwintermarathon zal ook niet onopgemerkt blijven.

Verder kunt u denken aan initiatieven om buurten en wijken samen te brengen of aan samenwerkingen met de sportspullenbank van Apeldoorn om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Het mooie van atletiek is de veelzijdigheid van de sport. We hebben het over rennen, springen, gooien, noem maar op. Dus meer dan genoeg aanknopingspunten voor hopelijk heel veel leuke en gave activiteiten voor inwoners van onze gemeente.

Nog een jaartje en dan is het zover

Uw Reactie
Uw Reactie