Cultuur maak(t) je

Cultuur maak(t) je

Cultuur is in Apeldoorn is overal om u heen. Een bloeiende amateurkunstsector, culturele evenementen, muzikaal toptalent, het heeft allemaal een plek in onze gemeente. Als u actief bent in de culturele sector, komt u mogelijk in aanmerking voor diverse subsidies voor uw project, stichting of vereniging. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de beschikbare regelingen.

Illustrator: Oirik

Cultuur maak(t) je

Met meer dan 130 kunstwerken verspreid door de openbare ruimte en een scala aan buitenfestivals en culturele activiteiten, biedt Apeldoorn een rijk cultureel landschap. Cultuur is niet alleen iets wat u maakt, maar het vormt ook een wezenlijk deel van wie u bent. Om dit te ondersteunen en te stimuleren, bieden wij verschillende subsidieregelingen aan. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u gebruik kunt maken van deze regelingen om uw culturele projecten te realiseren en te versterken.

Projectenregeling Cultuur

De Projectenregeling Cultuur is bedoeld om initiatieven en activiteiten van verenigingen en stichtingen mogelijk te maken, die bijdragen aan culturele activiteiten voor onze inwoners en/of de culturele sector van Apeldoorn. Bekijk hier wat er voor uw initiatief mogelijk is.

Subsidie Amateurkunst en Cultuurbeoefening

U kunt hier als vereniging een subsidie aanvragen om samen kunst te maken, nieuwe dingen te leren en elkaar te ontmoeten. Lees hier of uw vereniging in aanmerking komt voor een subsidie.

Regeling Impuls Jongerencultuur

Heeft u een goed idee op het gebied van cultuur voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar oud? Vraag hier uw subsidie aan.

Uw Reactie
Uw Reactie