Regelingen en subsidies voor organisaties

De gemeente wil gezonde initiatieven stimuleren en mogelijk maken. Daarom ondersteunen we organisaties, activiteiten en acties die de gezondheid bevorderen met regelingen en subsidies.

Bijdrage schoolzwemmen speciaal (basis)onderwijs

Scholen voor speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs in de gemeente Apeldoorn kunnen een bijdrage aanvragen voor schoolzwemmen.

Lees verder

Kunstgrasfonds

Uit het kunstgrasfonds verleent de gemeente renteloze leningen voor de aanleg van kunstgrasvelden. De regeling is er voor voetbalverenigingen en hockeyverenigingen

Lees verder

Budget voor sportevenementen

Topsportevenementen zijn (inter)nationale sportevenementen die aansluiten bij de kernsporten van de provincie Gelderland. Deze kernsporten zijn atletiek en wandelen, judo, paardensport, wielrennen, volleybal en tennis.

Lees verder

Ondersteuningsregeling sportinfrastructuur

Apeldoornse sportverenigingen kunnen op basis van de Ondersteuningsregeling Sportinfrastructuur in aanmerking komen voor een eenmalige investeringsbijdrage.

Lees verder

Subsidie groene en uitdagende schoolpleinen

Voor het vergroenen en uitdagend maken van uw schoolplein kunt u de subsidie Schoolpleinen aanvragen.

Lees verder

Alle subsidies sport, ontspanning en cultuur

Als gemeente Apeldoorn moedigen wij sport, ontspanning en cultuur natuurlijk aan. Daarom kunt u hier bijvoorbeeld terecht voor verschillende subsidies die te maken hebben met deze thema's.

Lees verder
Uw Reactie
Uw Reactie