Veelgestelde vragen

Dit zijn de veelgestelde vragen.

 

Hoe kan ik documenten toevoegen aan een bestaande subsidieaanvraag?

Bekijk de handleiding. Hierin wordt beschreven hoe u documenten kunt toevoegen.

Hoe weet ik zeker dan mijn aanvraag bij jullie binnen is gekomen?

U krijgt per e-mail een automatische ontvangstbevestiging. Dat betekent dat wij uw aanvraag hebben ontvangen. In de bevestiging staat uw zaaknummer.

Kan ik ook nog via e-mail een aanvraag indienen?

Vanaf 2018 maken we gebruik van online aanvraagformulieren. Mocht u er via deze weg niet uitkomen, neemt u dan contact op met het subsidiebureau per e-mail via subsidiebureau@apeldoorn.nl of telefonisch via 14 055.

Mijn organisatie is al geregistreerd, maar ik heb nog geen inlogcodes

De beheerder binnen uw organisatie kan u toevoegen als contactpersoon in het digitale loket. U ontvangt dan eigen inlogcodes. Onduidelijk wie de beheerder is? Neem dan contact op met de gemeente via 14 055, of via het contactformulier.

Ik kan mijn bijlage niet uploaden

Het technisch team van de gemeente Apeldoorn helpt u bij het uploaden van het aanvraagformulier. U stuurt daarvoor een e-mail naar fbdjuma@apeldoorn.nl of bel met 14 055.

Mijn bijlage is groter dan 32 MB? Hoe lever ik die aan?

Knip uw document in meerdere delen van elk minder dan 32 MB en voeg alle (deel)documenten bij uw aanvraag. U kunt ook contact opnemen met het subsidiebureau per e-mail via subsidiebureau@apeldoorn.nl of telefonisch via 14 055. Zij helpen u verder.

Bij wie kan ik terecht als ik vragen heb?

Voor antwoord op uw inhoudelijke vraag over de subsidie verwijzen wij u naar onze website met informatie over subsidies. Staat het antwoord er niet bij, dan kunt u contact opnemen met het subsidiebureau per e-mail via subsidiebureau@apeldoorn.nl of telefonisch via 14 055.

Ik kan het nieuwe formulier niet vinden op MijnApeldoorn.nl

Een nieuw formulier vindt u op de webpagina die gaat over de bepaalde subsidieregeling. Eerder ingediende formulieren en nog niet afgeronde aanvragen kunt u -na inloggen- terugvinden op de Eigen bedrijfspagina. Deze staan vermeld onder het kopje “Uw zaken”.

 

Meer weten

Heeft u vragen? Stel ze aan de medewerkers bij het suibsidiebuerau van gemeente Apeldoorn.

Stuur een mail aan subsidiebureau@apeldoorn.nl

Of bel 14055.

Uw Reactie
Uw Reactie