Verlichting

Wilt u iets doorgeven aan de gemeente wat te maken heeft met verlichting? Dan kunt u hier bijvoorbeeld een defecte lantaarnpaal doorgeven of een lantaarnpaal aanvragen.

Alle producten onder Verlichting

Kapot verkeerslicht

Als verkeerslichten niet werken kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Meld een kapot verkeerslicht dan ook zo snel mogelijk bij de gemeente. Er kan dan meteen actie worden ondernomen voor herstel. Of u constateert dat verkeersborden kapot of verdwenen zijn, dan horen we dat graag. Dit geldt ook voor wegmarkeringen of belijning.

Kapotte lantaarnpaal

Een defecte lantaarnpaal kunt u doorgeven via een storingenkaart. Aan een schadesticker van aannemer Spie op de lantaarnpaal kunt u zien of de schade al gemeld is. We proberen de storing binnen 7 werkdagen te verhelpen.

Gevaar door een kapotte lantaarnpaal

Beschadigingen aan een lantaarnpaal kunnen ook gevaarlijk zijn. In dat geval kunt u de situatie direct melden via 14 055. Spoedgevallen lossen we zo snel mogelijk op.

Lantaarnpaal aanvragen of verplaatsen

Als u vindt dat er op een plek een nieuwe lantaarnpaal bij moet komen, of dat een lantaarn juist verplaatst moet worden, dan kunt u dit melden. We beoordelen dan of uw aanvraag mogelijk is.

Uw Reactie
Uw Reactie